Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Масляний обігрівач ECG OR 1570

Код товару: 158058
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: ECG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масляні обігрівачі Масляний обігрівач ECG OR 1570

Для створення затишної атмосфери в будинку чи офісі дуже важливо тепло та затишок. Олійний радіатор ECG OR 1570 допоможе підтримувати комфортну температуру у прохолодний період міжсезоння чи зимові дні.
Обігрівач із 7 секціями може обігріти приміщення до 15 кв.м. Класичний лаконічний дизайн дозволить цьому обігрівачу гармонійно вписатись у будь-який інтер'єр. Обігрівач характеризується надійністю, простотою експлуатації та лаконічним дизайном. Ця модель має механічне керування і може працювати у трьох режимах потужності. Для зручності передбачено світловий індикатор. Для намотування шнура є спеціальний відсік, що дуже зручно при зберіганні пристрою. Для максимальної безпеки радіатор оснащений системою захисту від перегріву, а зручність переміщення пристрою забезпечують ручку та невеликі коліщатка.

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Масляний обігрівач ECG OR 1570

 Для створення затишної атмосфери в будинку чи офісі дуже важливо тепло та затишок. Олійний радіатор ECG OR 1570 допоможе підтримувати комфортну температуру у прохолодний період міжсезоння чи зимові дні. Обігрівач із 7 секціями може обігріти приміщення до 15 кв.м. Класичний лаконічний дизайн дозволить цьому обігрівачу гармонійно вписатись у будь-який інтер'єр. Обігрівач характеризується надійністю, простотою експлуатації та лаконічним дизайном. Ця модель має механічне керування і може працювати у трьох режимах потужності. Для зручності передбачено світловий індикатор. Для намотування шнура є спеціальний відсік, що дуже зручно при зберіганні пристрою. Для максимальної безпеки радіатор оснащений системою захисту від перегріву, а зручність переміщення пристрою забезпечують ручку та невеликі коліщатка.

Масляний обігрівач ECG OR 1570 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Масляний обігрівач ECG OR 1570 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масляні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масляні обігрівачі и купити Масляний обігрівач ECG OR 1570 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Масляний обігрівач ECG OR 1570

Тип масляний радіатор
Опалювальна потужність 500/1500 Вт
Площа опалення До 35 м2
КОНТРОЛЬ Механічне
Таймер Ні
Параметри встановлення Підлоговий
Захисні функції Захист від перегріву
додаткова інформація Призначення: побутовий, для офісу
Коліщатка для переміщення
Відсік для зберігання шнура
Управління: механічне
Монтаж: підлоговий
З терморегулятором
Розміри (SHHVKHT) 54 х 34 х 25 см

* Технічні характеристики Масляний обігрівач ECG OR 1570 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Масляний обігрівач ECG OR 1570

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ECG OR 1570

Код товару: 357297
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348694
На замовлення, 1-3 дні
ERGO HO 222009 2537 грн
Код товару: 357296
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →