Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска ECG NZ 190

Код товару: 148347
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: ECG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска ECG NZ 190

Тип: побутовий; Потужність (Вт): 2000; Покриття робочої поверхні: антипригарне; Потужність подачі пари (г/хв): 20; Потужність парового удару (г/хв): 80; Об'єм резервуару для води: 220; подання пари; вертикальне відпарювання; самоочищення від накипу; протикраплинна система; Довжина кабелю (м): 1.96

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Праска ECG NZ 190

 Чеський бренд ECG тепер розповсюджує свою продукцію і територією України. Відомий бренд вже в Європі відрізняється своєю якістю та оптимізацією процесів, спрямованих на зниження забруднення навколишнього середовища. Привабливі продукти доступні для всіх. Розробники роблять електроніку та побутову техніку з урахуванням поточних вимог клієнтів. Вони дотримуються сучасних тенденцій та інтенсивно працюють над забезпеченням того, щоб їхні продукти відповідали вимогам сьогоднішніх клієнтів не лише функціонально, а й були технічно досконалі. Продукція ECG виготовляється відповідно до чинних законів ЄС та відповідає технічним, гігієнічним та всім нормам безпеки.Пріоритет ECG – безпека та здоров'я користувачів продуктів. З моменту свого створення бренд ECG займає міцну позицію у категорії кухонної техніки. Бренд ECG не байдужий до долі нашої планети. Останніми роками розробники ECG стали більш зосереджені створення енергоефективних продуктів. Знижене споживання нових моделей поряд з іншими властивостями сприяють зниженню навантаження на навколишнє середовище. ECG піклується про безпечну та екологічно чисту утилізацію старої техніки; ECG бере участь у системах збору для утилізації електроніки та побутової техніки.

Праска ECG NZ 190 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска ECG NZ 190 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска ECG NZ 190 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска ECG NZ 190

Потужність 2000 Вт
Підошва Антипригарне
Постійне постачання пари 20 г/хв
Паровий удар 80 г/хв
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 220 мл
Автоматичне відключення Ні
Система захисту від накипу Ні
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 1.96 м
Вага 1.21 кг

* Технічні характеристики Праска ECG NZ 190 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска ECG NZ 190

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ECG NZ 190

Код товару: 132251
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 62125
На замовлення, 1-3 дні
Magio MG-131 1505 грн
Код товару: 209374
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm EI9508C 1505 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →