Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч ECG ET 20482 Stainless

Код товару: 324588
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: ECG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч ECG ET 20482 Stainless

Електрична піч ECG ET 20482 Stainless виготовляється в сучасному дизайні в стильному кольорі нержавіючої сталі. Модель об'ємом 48 літрів та потужністю 2000 Вт оснащена грилем, знімним рожном і конвекційним вентилятором.

Ціна: 5891 грн
шт

Опис товару Електрична піч ECG ET 20482 Stainless

Електрична піч ECG ET 20482 Stainless виготовляється в сучасному дизайні в стильному кольорі нержавіючої сталі. Модель об'ємом 48 літрів та потужністю 2000 Вт оснащена грилем, знімним рожном і конвекційним вентилятором.
 
Легко замінить духовку
Електрична піч прийде на допомогу тоді, коли у вас немає можливості використовувати повнорозмірну духовку або плиту. Невелика за розмірами піч має великий внутрішній об'єм і легко впорається з більшістю кулінарних завдань. Ви можете в ній готувати основні страви, запікати м'ясо та рибу, пекти пироги та торти, і навіть сушити фрукти та овочі. Маса можливостей у мобільному форматі за доступну ціну.
 
Сучасний дизайн
ЗаЗовнішній вигляд електрична піч виглядає як цілком сучасна техніка. Солідний металевий корпус із якісною обробкою країв. Зручні регулятори та ергономічна рукоятка. Все зроблено з душею та явно людьми, які мають розуміння у цьому питанні. Тому така техніка може стати окрасою кухні.
 
Можливості приготування
Ви отримуєте 48 літрів корисного об'єму, що багато навіть за мірками повноцінних плит. Прилад обладнаний двома нагрівачами, грилем та конвекцією. Звідси й безліч можливостей у приготуванні. Додайте сюди рожен, на якому зручно готувати цілісні шматки м'яса чи риби. Циркуляція гарячого повітря забезпечує рівномірність температури з усіхсторін, тому ваші страви вийдуть ароматними та красивими.
 
Зручне управління
На передній панелі духовки розташовано 4 регулятори. Ви можете легко вибрати доступні режими нагріву, задати температуру та виставити таймер. Широкий температурний діапазон від 100 до 230 градусів допоможе вам забезпечити ідеальний результат будь-якої страви. Регулювання здійснюється плавно для більшої зручності. Автоматичний таймер на 90 хвилин звільнить ваш час, щоб ви могли займатися своїми справами, поки готується вечеря.

Електрична піч ECG ET 20482 Stainless Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч ECG ET 20482 Stainless в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч ECG ET 20482 Stainless в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч ECG ET 20482 Stainless

Об'єм камери 48 л
Тип керування Механическое
Потужність 2000 Вт
Кількість режимів приготування 4
Програми Верхний нагрев
Нижний нагрев
Верхний и нижний нагрев
Конвекция
Гриль
Таймер Есть
Автовимкнення Есть
Звуковий сигнал Есть
Напруга 220-240 В
Особливості Постоянный контроль температуры от 100 до 230°С
Уровень шума: 45 дБ
Материал корпуса: нержавеющая сталь
Вес: 8.4 кг
Габарити (ВхШхГ) 40.8 х 58 х 37.6 см
Колір Серебристый
Додаткові характеристики Подсветка
Двойное стекло
Гриль со съемным вертелом для гриля
Специальная ручка управления для режимов конвекции/гриля
Противень
Вертел
Решетка
Ручка для выдвижения выпечки

* Технічні характеристики Електрична піч ECG ET 20482 Stainless можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч ECG ET 20482 Stainless

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ECG ET 20482 Stainless

Код товару: 342190
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281011
На замовлення, 1-3 дні
Vimar VEO-6833 B 6106 грн
Код товару: 249152
На замовлення, 1-3 дні
Astor CZ-2146 6192 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →