Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Easy Camp Moon Double/+5°C Blue Right (240155)

Код товару: 227575
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Easy Camp
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Easy Camp Moon Double/+5°C Blue Right (240155)

Якщо Ви віддаєте перевагу сімейному відпочинку на природі, то варто звернути увагу на спальний мішок Easy Camp Moon Double. Ця двоспальна модель відмінно підійде для сімейної пари, а якщо повністю розстебнути цю модель по периметру, то можна отримати широку триметрову ковдру, якою може сховатись вся родина. Модель призначена в основному для кемпінгу та походів вихідного дня з початку травня до кінця вересня. Інтегрований каптур на стяжках захистить зону голови та шиї при нічних зниженнях температури. А такі приємні дрібниці, як внутрішня кишеня, захисна накладка блискавки, стропа проти закушування тканини двостороннім замком блискавки з блокуванням та міцний чохол з ручкою для транспортування роблять цю модель практичною і вигідно відрізняють від дешевих спальних мішків інших виробників.

Ціна: 3870 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Easy Camp Moon Double/+5°C Blue Right (240155)

 Якщо Ви віддаєте перевагу сімейному відпочинку на природі, то варто звернути увагу на спальний мішок Easy Camp Moon Double. Ця двоспальна модель відмінно підійде для сімейної пари, а якщо повністю розстебнути цю модель по периметру, то можна отримати широку триметрову ковдру, якою може сховатись вся родина. Модель призначена в основному для кемпінгу та походів вихідного дня з початку травня до кінця вересня. Інтегрований каптур на стяжках захистить зону голови та шиї при нічних зниженнях температури. А такі приємні дрібниці, як внутрішня кишеня, захисна накладка блискавки, стропа проти закушування тканини двостороннім замком блискавки з блокуванням та міцний чохол з ручкою для транспортування роблять цю модель досить практичною та вигідно відрізняють від дешевих спальних мішків інших виробників.

Спальний мішок Easy Camp Moon Double/+5°C Blue Right (240155) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Easy Camp Moon Double/+5°C Blue Right (240155) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Easy Camp Moon Double/+5°C Blue Right (240155) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Easy Camp Moon Double/+5°C Blue Right (240155)

Тип Ковдра
Температура комфорту +5°C
Температура надзвичайна -9°C
Наповнювач Hollow fibre (100% поліестер)
Зовнішній матеріал Microfibre 190T Brushed (100% поліестер)
Внутрішній матеріал Microfibre 190T Brushed (100% поліестер)
Вага 2685 г
Розміри 220 x 150 х 150 см
Забарвлення Синій

* Технічні характеристики Спальний мішок Easy Camp Moon Double/+5°C Blue Right (240155) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Easy Camp Moon Double/+5°C Blue Right (240155)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Easy Camp Moon Double/+5°C Blue Right (240155)

Код товару: 373058
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307594
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 374065
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →