Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пила DWT KGS11-255

Код товару: 240239
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: DWT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилки та плитка Пила DWT KGS11-255

Торцювальна пилка DWT KGS11-255 має ключовий набір функцій. Вона орієнтована працювати з деревиною і як. Ми пили сама по собі ергономічна і користуватися таким інструментом дуже зручно і просто.

Ціна: 5805 грн
шт

Опис товару Пила DWT KGS11-255

Торцювальна пилка DWT KGS11-255 має ключовий набір функцій. Вона орієнтована працювати з деревиною і як. Ми пили сама по собі ергономічна і користуватися таким інструментом дуже зручно і просто. ВИСОКА ПРОДУКТИВНІСТЬ Ми хочемо акцентувати на тому, що пилка обладнана потужним мотором, який здатний працювати довго, не перегріючись завдяки надійній системі охолодження. Двигун 1100 Вт сприяє високому моменту, що крутить, і швидкості обертання диска 6000 об/хв, від чого пила відмінно справляється з розпилом практично будь-яких типів дерева. Фіксатор шпинделя Ви зможете швидко та просто міняти пильную гарнітуру. У даній моделі встановлена ​​система фіксаціїшпинделя, вона дозволить з мінімальним набором інструментів швидко замінити диск. РОЗПИЛ ПІД КУТОМ, РЕГУЛЮВАННЯ ГЛУБИНИ ПРОПИЛУ Модель обладнана якісною системою регулювання кута та глибини пропилу. Таким чином, представлений верстат відмінно справляється з різними завданнями. Варто акцентувати на тому, що кут регулюючи шляхом нахилу пильного блоку або поворотом робочого столу. ПОЛОЖЕННЯ ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ Торцювальна пилка фіксується у складеному стані, від чого вона займає набагато менше місця. Така особливість полегшує транспортування інструменту, а також його зберігання. Для більшої зручності передбачена ручка транспортування. СИСТЕМА ВИДАЛЕННЯ ПИЛУ Вбудованасистема видалення пилу з мішком для її збору дозволяє досягти додаткової чистоти під час роботи. Пила DWT KGS11-255 для дому, оскільки вона може використовувати будь-який будівельний пилосос – універсальний патрубок підключення. АЛЮМІНІЄВИЙ СТІЛ Окремо підкреслимо високу якість виконання столу. Він виконаний з алюмінієвого сплаву, від чого він легший за інші, при цьому не поступається в міцності. Ідеальна геометрія сприяє додаткової надійності під час роботи та точності. 6 ПРИЧИН ВЗЯТИ ТОРЦЮВАЛЬНУ ПИЛУ DWT KGS11-255 Це недорога пилка для роботи в домашній майстерні. У неї зручна система управління, навіть новачок зможе швидко освоїтися з пилкою. Встановлено надійний пиляльний диск, придатний для роботиіз практично будь-яким типом дерева. Висока потужність двигуна забезпечує приріст продуктивності. Устаткована системою нахилу пильного диска, а також поворотним робочим столом. Вбудована система видалення пилу покращує роботу з пилкою. КОМПЛЕКТАЦІЯ торцювальна пилка пиляльний диск Інструкція з експлуатації

Пила DWT KGS11-255 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пила DWT KGS11-255 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилки та плитка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилки та плитка и купити Пила DWT KGS11-255 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пила DWT KGS11-255

Тип пила
Огляд торцювальна
споживана потужність 1100
Напруга 230 В
Частота 50 Гц
додаткові характеристики Підключення пилозбірника / пилососа
Розміри 54×41×40.5 см
Вага 9.8 кг

* Технічні характеристики Пила DWT KGS11-255 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пила DWT KGS11-255

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DWT KGS11-255

Код товару: 132645
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 205264
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325751
На замовлення, 1-3 дні
GTM HM-9085 7439 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →