Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пневмоінструмент DWT ABW-20 D

Код товару: 240172
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: DWT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пневматичний інструмент Пневмоінструмент DWT ABW-20 D

У гайковерт DWT ABW-20 D набагато більше момент, що крутить. Завдяки цьому Ви зможете набагато ефективніше виконувати роботу з різьбовими з'єднаннями. Акумуляторний гайковерт DWT ABW-20 D призначений для роботи в побутових умовах. Зверніть увагу, характеристики представленої моделі набагато вище, ніж у аналогів у тій же категорії. Варто також наголосити на зручності використання даного гайковерта, у нього простий, але ергономічний дизайн, зручна система управління.

Ціна: 3010 грн
шт

Опис товару Пневмоінструмент DWT ABW-20 D

У гайковерт DWT ABW-20 D набагато більше момент, що крутить. Завдяки цьому Ви зможете набагато ефективніше виконувати роботу з різьбовими з'єднаннями. Акумуляторний гайковерт DWT ABW-20 D призначений для роботи в побутових умовах. Зверніть увагу, характеристики представленої моделі набагато вище, ніж у аналогів у тій же категорії. Варто також наголосити на зручності використання даного гайковерта, у нього простий, але ергономічний дизайн, зручна система управління. ЛИТІЄВИЙ АКУМУЛЯТОР Варто наголосити на тому, що такий гайковерт використовує акумулятор типу Li-ion. Такий відрізняється високою надійністю, більшим терміном служби. Він не схильний до саморозряду, а також ефекту пам'яті.НЕЩЕТОЧНИЙ ДВИГУН Двигун безщіткового типу набагато довговічніший і продуктивніший. Варто взяти акумуляторний гайковерт з ударом DWT ABW-20 D. Його двигун має великий ресурс роботи. Він набагато ефективніше використовує акумулятор, працює довше на одному заряді. Вам не потрібно виконувати обслуговування такого двигуна. ЕЛЕКТРОННЕ РЕГУЛЮВАННЯ ШВИДКОСТІ Для більшого контролю робочого процесу у такого гайковерта використовується система регулювання швидкості. Силою натискання на кнопку пуску Ви зможете збільшувати або знижувати максимальну кількість обертів. РЕВЕРС Так як це монтажний інструмент для роботи з болтами, у нього є система перемикання напрямку обертання для відкручуваннязакручування. ДВІ ШВИДКОСТІ РОБОТИ Ви можете вибирати між двома швидкісними режимами для досягнення певного результату роботи. Представлена ​​модель обладнана двошвидкісним редуктором. Вам доступні такі режими - 0-1550/0-2000 об/хв. Залежно від обраної швидкості, максимальний момент, що крутить, теж змінюється - 50 / 300 Нм. МЕТАЛЕВИЙ РЕДУКТОР Шестерні редуктора повністю виготовлені із металу. Це забезпечує міцність та надійність для такого механізму. Вони стійкі до зносу, деформації, а масло в редукторі сприяє надійній і тихій роботі. Для захисту від зовнішніх пошкоджень редуктор закритий корпусом з алюмінієвого сплаву. 6 ПРИЧИН ВЗЯТИ АКУМУЛЯТОРНИЙУДАРНИЙ ГАЙКОВЕРТ DWT ABW-20 D Це недорогий інструмент для роботи вдома або у невеликій майстерні, в гаражі. Безщітковий гайковерт не потрібно обслуговувати, він працює справно в будь-якому діапазоні навантаження. У представленої моделі два режими швидкості, що дає додаткову гнучкість під час роботи. Ударний режим дозволяє справлятися з будь-якими завданнями, зокрема з різьбленням М22. Є зручна зміна напряму обертання. У гайковерта є електронне регулювання обертів для точної роботи. КОМПЛЕКТАЦІЯ Інструкція з експлуатації акумуляторний ударний гайковерт без акумулятора та зарядного пристрою

Пневмоінструмент DWT ABW-20 D Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пневмоінструмент DWT ABW-20 D в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пневматичний інструмент купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пневматичний інструмент и купити Пневмоінструмент DWT ABW-20 D в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пневмоінструмент DWT ABW-20 D

Тип гайковерт
Робочий тиск 20
Виконання 3200
додаткові характеристики безщітковий двигун електронне регулювання швидкості реверс
Обладнання коробка
гайковерт
Розміри 25×8×16 см
Вага Вага: 0.9 кг

* Технічні характеристики Пневмоінструмент DWT ABW-20 D можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пневмоінструмент DWT ABW-20 D

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DWT ABW-20 D

Код товару: 261360
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175056
На замовлення, 1-3 дні
Forte IW-310 1/2 3612 грн
Код товару: 258236
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →