Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Drazice OKCE 125

Код товару: 114879
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Drazice
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Drazice OKCE 125

Водонагрівач (бойлер); об'єм: 125 л; потужність: 2,2 кВт; тип ТЕНу: мокрий; встановлення: вертикальний; внутрішнє покриття бака: емаль; магнієвий анод: +; розміри (ВxШxГ, мм): 1067x524x524

Ціна: 19823 грн
шт

Опис товару Бойлер Drazice OKCE 125

 Марка Drazice користується попитом серед покупців завдяки першокласній якості та надійності продукції, що випускається. Drazice – це знаменитий чеський бренд, який виготовляє надійні бойлери з тривалим терміном експлуатації протягом 30 років. Відмінна якість бойлерів забезпечується за допомогою застосування нових конструктивних ідей, на які можна з впевненістю покластися, так само як і завдяки використанню високопробних матеріалів. Ви можете бути впевнені у практичності та безпеці експлуатації цих бойлерів.

Відмінні риси бойлера Drazice OKCE 125
Безнікелева емаль наноситься на поверхню всередині бака водонагрівача Drazice OKCE 125. Зносостійкість та робота протягомтривалого є ключовими функціями захисного анода, виконаного з магнієвого сплаву. Раніше накопичене тепло утримується тривалий час завдяки поліуретанової теплоізоляції товщиною 42мм, що не містить фреони. Енергозбереження цієї моделі присвоєно клас «С».
Головними перевагами бойлера Drazice OKCE 125 можна назвати
наступні:
- підлоговий або вертикальний бойлер, що має округлу форму;
-«сухий ТЕН» має захист від накипу;
-поверхня теплообміну була збільшена;
- обсяг бака може вміщувати до 125 літрів;
- потужність нагрівального ТЕНу дорівнює 2,2 кВт.
Сервісний люк створює хороші умови у разінеобхідно замінити нагрівальний елемент, при цьому корпус зберігає свою цілісність. За допомогою такого конструктивного рішення втрата герметичності корпусу стала малоймовірною. Безперечною перевагою цих водонагрівачів у порівнянні з іншими фірмами, що випускають такі ж моделі бойлерів, є додатковий захист ТЕНу від накипу. Сталевий бак служить гарантією тривалої експлуатації бойлерів та протидіє появі корозії. Температура води в бойлері регулюється самим споживачем у проміжку від 0 до 70оС. Таким чином, можливість перегріву води не може бути. Захист бойлера від замерзання та від бактерій легіонел ставить болери Drazice OKCE 125 у вигідному світлі.

Бойлер Drazice OKCE 125 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Drazice OKCE 125 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Drazice OKCE 125 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Drazice OKCE 125

Тип водонагрівача Накопичувальний
Метод нагрівання Електрика
Нагріваючий елемент мокрий ТЕН
Об'єм танка 125 л
Захист Магнієвий анод
Внутрішнє покриття танка Емальована сталь
Встановлення Вертикальний
Розміри (shhvhgg) 104,6 х52, 4х52, 4 см
Вага 48 кг
додаткова інформація Температура ГВП: мінімальна 5 ºC, максимальна 80 ºC
Підключення до водопроводу: 3/4"

* Технічні характеристики Бойлер Drazice OKCE 125 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Drazice OKCE 125

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Drazice OKCE 125

Код товару: 320984
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 114804
На замовлення, 1-3 дні
Drazice OKHE 80 21242 грн
Код товару: 114799
На замовлення, 1-3 дні
Drazice OKHE 100 22274 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →