Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дошка балансувальна з еспандерами WORKOUT BOARD TWIST FI-1753 Violet

Код товару: 177448
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Платформа балансування Дошка балансувальна з еспандерами WORKOUT BOARD TWIST FI-1753 Violet

Дошка балансувальна з еспандерами WORKOUT BOARD TWIST підходить для розвитку координації, постави, а також почуття рівноваги.

Ціна: 602 грн
шт

Опис товару Дошка балансувальна з еспандерами WORKOUT BOARD TWIST FI-1753 Violet

 На такому тренажері ви зможете виконувати статичні та динамічні вправи. Використовується для розвитку координації рухів та сприяє покращенню почуття рівноваги. Вона має унікальний дизайн, який дозволяє ефективно тренуватись практично в будь-якому місці – досить просто помістити її на гладку, тверду поверхню. Основна вправа полягає в тому, щоб стоячи на дошці повертати нижню та верхню частини тіла у різні боки. Також можна використовувати її як опору при виконанні різних вправ – скручування, присідання, віджимання, підйомів (махів) з гантелями. Крім очевидного впливу подібних тренувань на мускулатуру атлета, навіть просто стоячи наДошці, необхідно стабілізувати тіло, що активно включає в роботу вестибулярний апарат і розвиває спритність і моторику людини. Заняття з дошкою допомагають покращити загальний стан та результативність спортсмена в будь-яких видах спорту, будь то аматорський фітнес або професійний бокс. Опис снаряда Дошка виготовлена ​​з високоякісного ABS-пластику, що відрізняється легкістю, міцністю та довговічністю. Їй надано особливу, позбавлену стійкості форму, яка дозволяє атлету виконувати похило-поворотні рухи в амплітуді, обмеженою висотою вигину дошки. Крім того, завдяки такій формі створюється точка опори, довкола якої снаряд може обертатися. Щоб ноги/рукикористувача не ковзали під час виконання вправ, робочі зони (хват) покриті дрібними шпильками. Для перенесення дошки передбачено ручку.

Дошка балансувальна з еспандерами WORKOUT BOARD TWIST FI-1753 Violet Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дошка балансувальна з еспандерами WORKOUT BOARD TWIST FI-1753 Violet в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Платформа балансування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Платформа балансування и купити Дошка балансувальна з еспандерами WORKOUT BOARD TWIST FI-1753 Violet в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дошка балансувальна з еспандерами WORKOUT BOARD TWIST FI-1753 Violet

Тип Балансувальна дошка
Розмір 60х24см
Забарвлення Violet
додаткові характеристики Комплектація: дошка, 2 еспандери;
Матеріали ABS-пластик

* Технічні характеристики Дошка балансувальна з еспандерами WORKOUT BOARD TWIST FI-1753 Violet можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дошка балансувальна з еспандерами WORKOUT BOARD TWIST FI-1753 Violet

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Дошка балансувальна з еспандерами WORKOUT BOARD TWIST FI-1753 Violet

Код товару: 292322
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 341051
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365838
На замовлення, 1-3 дні
EcoFit MD 1456 989 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →