Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лічильник/Сортувальник банкнот DORS 820

Код товару: 188773
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: DORS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Лічильники банкнота та сортувальники Лічильник/Сортувальник банкнот DORS 820

DORS 820. Сучасний сортувальник банкнот з функцією звіряння серійних номерів. Надійність, 100% виявлення фальшивок, читання серійних номерів, комплексний рівень захисту, автоматичне розпізнавання різних валют будь-якого номіналу та у будь-якій орієнтації.

Ціна: 62909 грн
шт

Опис товару Лічильник/Сортувальник банкнот DORS 820

DORS 820 - ультрасучасний сортувальник банкнот з функцією звіряння серійних номерів. Надійність, 100% виявлення будь-яких фальшивок, читання серійних номерів, комплексний рівень захисту, автоматичне розпізнавання різних валют будь-якого номіналу та у будь-якій орієнтації. Блок детекції DORS 820 оснащується спеціалізованими CIS сканнерами високої роздільної здатності, виготовленими за індивідуальними вимогами DORS. Блок детекції управляється окремим новітнім мікропроцесором створеним за новітньою запатентованою технологією BVS, що гарантує 100% захист від підробок. DORS 820 - двокишеньковий лічильник банкнот, який дозволяє перераховувати Українські гривні, долари США, Євро та інші валюти з автентичністю,порівнянням серійних номерів, визначенням номіналу, а також здійснювати сортування за орієнтацією, особою, номіналом та ветхістю. Сканери образів високої роздільної здатності Canon доповнюють унікальність сортувальника. Сенсорне управління та 16 режимів користувача, звіряння серійних номерів, візуальна деталізація підозрілих купюр. Сертифікований Європейським центральним банком та розміщений на сайті ЄЦБ у списку рекомендованого обладнання. Автоматичне визначення та встановлення до 40 видів валют, безкоштовне віддалене оновлення програмного забезпечення. (через підключення до інтернету) Місткість кишені завантаження до 800 купюр зі швидкістю рахунку до 1500 шт. за хвилину. Лічильник банкнот Dors 820помічник вашої бухгалтерії та кас.

Лічильник/Сортувальник банкнот DORS 820 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лічильник/Сортувальник банкнот DORS 820 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Лічильники банкнота та сортувальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Лічильники банкнота та сортувальники и купити Лічильник/Сортувальник банкнот DORS 820 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лічильник/Сортувальник банкнот DORS 820

Тип Сортувальник банкнот
Типи виявлення 2 CIS сканера
загальні характеристики Швидкість рахунку, банкнот за хвилину 600/900/1200/1500
Швидкість рахунку старих банкнот за хвилину 600/800
Автовизначення валюти до 10 валют
Харчування та ергономіка Живлення 100-240 В ~ 50/60 Гц

* Технічні характеристики Лічильник/Сортувальник банкнот DORS 820 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лічильник/Сортувальник банкнот DORS 820

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DORS 820

Код товару: 155147
На замовлення, 1-3 дні
Hard 8 Plus 63898 грн
Код товару: 360412
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156036
На замовлення, 1-3 дні
MIB Axiom 101738 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →