Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка DOMOTEC MS-2019 Black

Код товару: 175150
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Domotec
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка DOMOTEC MS-2019 Black

Тип: електром'ясорубка / Потужність: 2400 Вт / Матеріал корпусу: пластик / метал / Захист двигуна від навантаження / Переробка м'яса, риби та овочів / Перемикач реверсного обертання

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару М'ясорубка DOMOTEC MS-2019 Black

 Електром'ясорубка соковитискач Domotec MS-2019 м'ясорубка 2400W Black ― це необхідна річ на кухні кожної господині. За допомогою цієї м'ясорубки Ви зможете швидко приготувати найніжніший фарш для будь-яких страв, а так її сік з овочів та фруктів. Тепер Ви можете готувати із задоволенням та радувати кулінарними шедеврами свою родину та друзів. Потужність пристрою 2400 Вт за хвилину його експлуатації ви зможете приготувати 1,3 кг фаршу. Додатково в комплекті поставляються три грати різного діаметру за допомогою яких ви зможете регулювати ступінь помелу м'яса для приготування різних м'ясних страв. А за допомогою насадки "кеббе" та насадки для сосисок ви зможете порадувати своїх близьких ароматними ковбасамидомашнє приготування. Корпус Електром'ясорубки соковитискача Domotec MS-2019 м'ясорубки 2400W Black виконаний з міцного пластику.

 
За допомогою електром'ясорубки соковитискача Domotec MS-2019 м'ясорубки 2400W Black ви зможете буквально за хвилини приготувати якісний однорідний фарш легко і без зусиль. Функція реверсу дозволяє вирішити проблему намотування жил на шнек. Достатньо зупинити мотор, натиснути кнопку реверсу, і причина засмічення буде усунена. Проста, зручна та надійна Електром'ясорубка соковитискач Domotec MS-2019 м'ясорубка 2400W Black стане вашою вірною помічницею на кухні.

М'ясорубка DOMOTEC MS-2019 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка DOMOTEC MS-2019 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка DOMOTEC MS-2019 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка DOMOTEC MS-2019 Black

Потужність 2400 Вт
Матеріал корпуса Є
Кількість дисків Є
Насадки моделююча насадка для фаршу, насадка для кеббе, насадка для приготування домашньої ковбаси, ніж з нержавіючої сталі, насадка для соку,
Додаткові можливості 3 шт
Кількість дисків Метал
Габарити (ВхШхГ) Є
Вага 0.7 м
Країна-виробник товару Метал/пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка DOMOTEC MS-2019 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка DOMOTEC MS-2019 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DOMOTEC MS-2019 Black

Код товару: 301643
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367774
На замовлення, 1-3 дні
NEO GN-1500 1849 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →