Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

для преса AB ROCKET 3 LS-109

Код товару: 175381
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: AB ROCKET
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Симулятори потужності для преса AB ROCKET 3 LS-109

Мрієте про рельєфний прес? Досягти бажаних кубиків набагато легше, якщо використовувати снаряд, який зробить заняття максимально комфортними!

Ціна: 2031 грн
шт

Опис товару для преса AB ROCKET 3 LS-109

 Призначення

Тренажер допомагає опрацювати всі м'язи преса, досягти гарного рельєфу в області талії і навіть скинути кілька зайвих кілограмів, а крім того, зміцнити м'язи ніг та сідниць. Якщо додатково використовувати еспандери, можна розвинути м'язи рук. За рахунок роликів під час виконання вправ масажується область спини, що дозволяє позбутися постійних болів у цій зоні.
 
Конструкція виконана таким чином, що основне навантаження припадає саме на м'язи черевного преса, а не шиї та спини, тому тренування будуть ефективними без навантаження на зайві області.
 
Опис
Снаряд є своєрідним кріслом з гладкимсидінням та рельєфною спинкою зручної анатомічної форми. З обох боків передбачені утримувачі для рук. Спинка оснащена масажними роликами, а її висота дозволяє підтримувати не лише спину, а й голову спортсмена.
 
Каркас виконаний із міцного металу. Сидіння обтягнуте зносостійким поліуретаном, він довгий час не стирається та не лопається, добре зберігає зовнішній вигляд. Щільне пружне набивання пом'якшує його і не продавлюється. Ручки-тримачі обтягнуті фактурним матеріалом, тому руки не ковзають, а тренування стають безпечнішими та комфортнішими.
 
Використання
Тренування полягає в наступному: спортсмен сідає на тренажер, тримається руками заручки і тисне на спинку. Ноги при цьому мають бути у напівзігнутому положенні. Не варто давати одразу велике навантаження на м'язи, починайте з одного-двох підходів 2-3 рази на тиждень і поступово доводьте до 3 підходів 4-5 разів на тиждень. Якщо вам необхідно прокачати руки, то за спинку або ручки можна зачепити еспандер і махати руками в різних площинах або згинати-розгинати їх у лікті.

для преса AB ROCKET 3 LS-109 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити для преса AB ROCKET 3 LS-109 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Симулятори потужності купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Симулятори потужності и купити для преса AB ROCKET 3 LS-109 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару для преса AB ROCKET 3 LS-109

Тип Підлоговий
Вид 90 кг
Додаткові характеристики Вікова група: доросла.
Матеріал: метал, поліуретан PU, пластик.
Система навантаження: власна вага.
Призначення: для зміцнення м'язів черевного пресу.
Розміри 55x70x68 см

* Технічні характеристики для преса AB ROCKET 3 LS-109 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - для преса AB ROCKET 3 LS-109

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на для преса AB ROCKET 3 LS-109

Код товару: 350698
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 350697
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191154
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →