Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Discovery Night BL10 зі штативом (79645)

Код товару: 339779
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: DISCOVERY
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Discovery Night BL10 зі штативом (79645)

Кольорове/чорно-біле зображення. Великий LCD дисплей Ручне та автоматичне коригування яскравості ІЧ-підсвічування Дальність спостереження вдень від 3 м, вночі / у темряві - до 250 м

Ціна: 11481 грн
шт

Опис товару Бінокль Discovery Night BL10 зі штативом (79645)

 Спостереження на світлі та у повній темряві. Подвійний окуляр та великий LCD дисплей забезпечують комфортне спостереження двома очима. Вдень зображення кольорове, яскраве і насичене, чітко видно на відстані від 3 м і більше; вночі і в темряві включається підсвічування — і картина стає чорно-білою, а дальність спостереження сягає 250 м. У ІЧ-освітлювача 7 рівнів яскравості та зручна функція автокоригування: коли заряд батарей знижується вдвічі, рівень яскравості «опускається» спочатку до 5, потім до 3 (заощаджуючи таким чином заряд тих самих батарей), а при заряді менше 25% підсвічування взагалі не включиться.

 
Запис та перегляд фото/відео. Все можна записувати - зберігати на знімну карту пам'ятікольорові / чорно-білі фотографії або відео з роздільною здатністю 1280x960. Файли можна відразу переглядати на вбудованому екрані або перекинути на комп'ютер по дротовому з'єднанню USB і розглядати вже там. При частоті 30 кадрів/секунду відео пишеться плавно та відтворюється без ривків.
 
Захист від негоди. Прилад захищений від пилу, дрібних випадкових бризок і дощу, що морозить (IP54), добре переносить як мороз до -20°C, так і спеку до +50°C, а опуклі кнопки зручно натискати як лівою, так і правою рукою (і навіть в рукавичці). Гумове наглазник захищає від паразитних відблисків та засвітки від ліхтарів освітлення. І окуляри під час спостережень можна не знімати.
 
Щоб почати використовувати цифровепристрій, не потрібно купувати нічого, крім батарейок. У комплекті вже є: картка пам'яті 32 ГБ під фото та відео, кабель micro USB для підключення до комп'ютера, наручний ремінець для зручнішого та надійнішого перенесення, а також настільний штатив з похилою платформою кріплення - адже з біноклем на штативі буде простіше стабілізувати картинку, змінювати кут спостереження та знімати події на вбудовану камеру.

Бінокль Discovery Night BL10 зі штативом (79645) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Discovery Night BL10 зі штативом (79645) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Discovery Night BL10 зі штативом (79645) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Discovery Night BL10 зі штативом (79645)

Тип Бинокль
Частота наближення 13х
Особливості Относительное отверстие: f/1,2
Угловое поле зрения: 10
Дальность распознавания цели типа «кабан» при освещенности 0,005 лк (звездное небо), м: 250–300 (в полной темноте), 3~∞ (в сумерках и светлое время суток)
Захист IP54
Френдеринг Индивидуальная
додаткові характеристики Дисплей: есть
Диагональ: 2.31
Поддерживаемые карты памяти: класс 10, microSD до 32 ГБ

* Технічні характеристики Бінокль Discovery Night BL10 зі штативом (79645) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Discovery Night BL10 зі штативом (79645)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Discovery Night BL10 зі штативом (79645)

Код товару: 249282
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249286
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332095
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →