Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Dex DHB-577

Код товару: 219163
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Dex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Dex DHB-577

потужність: 1000 Вт • насадок: 4

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Змішувач Dex DHB-577

DEX DHB-577 — універсальний, надпотужний та надійний ручний блендер із серії ActiveMix — 6 blades!

Завдяки дуже потужному двигуну 1000 Вт, DEX DHB-577 подолає практично будь-які інгредієнти за короткий проміжок часу і може використовуватися з різними аксесуарами. Швидко подрібнить до необхідної текстури, перемішає або зб'є до необхідної консистенції.

Максимально ефективне та швидке подрібнення завдяки спеціальній технології ActiveMix – 6 лез! Удосконалена форма ножа ручного блендера, у вигляді трьох основних та трьох додаткових лез, забезпечує однорідність та якість змішування за найбільш короткий проміжок часу. Ви можете дуже швидко і без зусиль,отримати ідеально однорідну консистенцію при змішуванні будь-яких продуктів, наприклад: готувати овочеві, фруктові або ягідні пюре, крем-супи, соуси, домашній майонез, сирні маси, паштети, пасти, рідке тісто, а також суміші для дитячого харчування.

Ергономічна протиковзна і приємна на дотик ручка з покриттям Soft Touch забезпечує зручне та безпечне утримання, що полегшує використання ручного блендера.

Подрібнювач 500 мл з гострим ножем подвійної дії (подрібнення та перемішування) - допоможе швидко і якісно подрібнити: зелень, цибуля, часник, картопля (для дерунів) та ін. яйця, м'ясо тощо, атакож приготувати порцію овочевих, фруктових сумішей або смузі за лічені секунди.

Для швидкого та ефективного збивання вершків, яєчних білків, мусів та ін десертів на основі яєць та вершків, а також рівномірного змішування будь-яких рідких продуктів, передбачена спеціальна насадка – віночок. Для зручності збивання віночком в комплект входить склянка з мірною шкалою ємністю 600 мл.

Насадка-міксер із двома віночками, порівняно із звичайним віночком або збиванням вручну, справляється із завданням швидше та ефективніше при одночасному змішуванні та збиванні великої кількості інгредієнтів. Насадка-міксер призначена для збивання яєць, вершків, мусів, приготування омлетів, тіста.млинців, кексів, бісквітів і т.п., і може використовуватися для приготування багатьох десертів та змішування напоїв.

Завдяки плавному регулюванню швидкостей за допомогою спеціального регулятора дуже легко збільшувати потужність у процесі роботи. Почніть працювати на мінімальній швидкості, щоб запобігти розбризкуванню, і поступово підвищуйте, поки не досягнете потрібної швидкості залежно від бажаного результату консистенції продукту. Потрібно більше потужності? Просто натисніть і утримуйте кнопку турборежиму і одразу отримайте максимальну потужність та турбошвидкість!

Насадки легко та швидко встановлюються та знімаються одночасним натисканням двох кнопок, що дозволяє не тільки швидкозамінити необхідну насадку в процесі приготування, але й полегшує процес очищення.

Ручний блендер DEX DHB-577 – ще потужніший та ефективніший! Універсальний кухонний помічник, який займе мінімум місця на кухні, але при цьому, Ви матимете можливість без зусиль збивати, рівномірно змішувати, подрібнювати кількома способами і дуже швидко отримати бажану консистенцію будь-яких продуктів.

Змішувач Dex DHB-577 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Dex DHB-577 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Dex DHB-577 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Dex DHB-577

Тип блендера Занурювальний
Потужність (BT) 1000 Вт
КОНТРОЛЬ Механіка
Форсунки Віночок для збивання
Міні-подрібнювач
Насадка-міксер із двома віночками
Шліфування Є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Метал/пластик
Матеріал підводної частини Метал
Отвір для інгредієнтів Пластик
Додаткові режими Турбо режим
Шнур 1.25 м
додаткова інформація Максимально ефективне та швидке подрібнення завдяки спеціальній технології ActiveMix – 6 лез!
Ергономічний корпус із покриттям Soft Touch
Забарвлення Чорний / Сріблястий
Вага Вага: 0.78 кг
Розміри (SHHHHV) 38.3 x 6.3 x 6.3 см

* Технічні характеристики Змішувач Dex DHB-577 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Dex DHB-577

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Dex DHB-577

Код товару: 14483
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 62837
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 76018
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RHMC 300-K 1978 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →