Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Dex DHB-575

Код товару: 217765
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Dex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Dex DHB-575

Занурювальний блендер • потужність: 1000 Вт • насадок: 3

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару Змішувач Dex DHB-575

DEX DHB-575 - універсальний, надпотужний та надійний ручний блендер із серії ActiveMix - 6 blades!

Завдяки дуже потужному двигуну 1000 Вт, DEX DHB-575 подолає практично будь-які інгредієнти за короткий проміжок часу і може використовуватися з різними аксесуарами. Швидко подрібнить до необхідної текстури, перемішає або зб'є до необхідної консистенції.

Максимально ефективне та швидке подрібнення завдяки спеціальній технології ActiveMix – 6 лез! Удосконалена форма ножа ручного блендера, у вигляді трьох основних та трьох додаткових лез, забезпечує однорідність та якість змішування за найбільш короткий проміжок часу. Ви можете, дуже швидко і без зусиль, отриматиідеально однорідну консистенцію при змішуванні будь-яких продуктів, наприклад: готувати овочеві, фруктові або ягідні пюре, крем-супи, соуси, домашній майонез, сирні маси, паштети, пасти, рідке тісто, а також суміші для дитячого харчування.

Ергономічна протиковзна і приємна на дотик ручка з покриттям Soft Touch забезпечує зручне та безпечне утримання, що полегшує використання ручного блендера.

Подрібнювач 500 мл з гострим ножем подвійної дії (подрібнення та перемішування) - допоможе швидко і якісно подрібнити: зелень, цибуля, часник, картопля (для дерунів) та ін. яйця, м'ясо тощо, а такожприготувати порцію овочевих, фруктових сумішей або смузі за лічені секунди.

Для швидкого та ефективного збивання вершків, яєчних білків, мусів та ін десертів на основі яєць та вершків, а також рівномірного змішування будь-яких рідких продуктів, передбачена спеціальна насадка – віночок. Для зручності збивання віночком в комплект входить склянка з мірною шкалою ємністю 600 мл.

Завдяки плавному регулюванню швидкостей за допомогою спеціального регулятора дуже легко збільшувати потужність у процесі роботи. Почніть працювати на мінімальній швидкості, щоб запобігти розбризкуванню, і поступово підвищуйте, поки не досягнете потрібної швидкості в залежності від бажаного результатусуміші продукту. Потрібно більше потужності? Просто натисніть і утримуйте кнопку турборежиму і одразу отримайте максимальну потужність та турбошвидкість!

Насадки легко і швидко встановлюються та знімаються одночасним натисканням двох кнопок, що дозволяє не тільки швидко замінити необхідну насадку в процесі приготування, але й полегшує процес очищення.

Ручний блендер DEX DHB-575 – ще потужніший та ефективніший! Універсальний кухонний помічник, який займе мінімум місця на кухні, але при цьому, Ви матимете можливість без зусиль збивати, рівномірно змішувати, подрібнювати кількома способами і дуже швидко отримати бажану консистенцію будь-яких продуктів.

Змішувач Dex DHB-575 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Dex DHB-575 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Dex DHB-575 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Dex DHB-575

Тип блендера Занурювальний
Потужність (BT) 1000 Вт
КОНТРОЛЬ Механіка
Форсунки Віночок для збивання
Міні-подрібнювач
Шліфування Є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Метал/пластик
Матеріал підводної частини Метал
Отвір для інгредієнтів Пластик
Шнур 1.2 м
додаткова інформація ActiveMix-6 blades - удосконалена форма ножа ручного блендера, у вигляді трьох основних та трьох додаткових лез. Турборежим, Ергономічний корпус з покриттям Soft Touch, Довжина шнура: 1.35 м
Забарвлення Чорний/нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Змішувач Dex DHB-575 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Dex DHB-575

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Dex DHB-575

Код товару: 311042
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 27953
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MFQ36400 1806 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →