Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Приціл DELTA OPTICAL TITANIUM 4-16x42 Duplex

Код товару: 168151
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: DELTA OPTICAL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Визначні пам'ятки Приціл DELTA OPTICAL TITANIUM 4-16x42 Duplex

Тип: оптичний
Min збільшення: 4
Max збільшення: 16
Збільшення: змінне
Діаметр об'єктива, мм: 42
Кріплення: 30

Ціна: 17286 грн
шт

Опис товару Приціл DELTA OPTICAL TITANIUM 4-16x42 Duplex

Приціл оснащений вигравіруваною на склі сіткою типу дуплекс або 30/30, що є перевіреним часом перехрестя з більш тонкими лініями в центрі окуляра. Вигравірувана сітка відрізняється більшою надійністю, ніж тягнута (дротяна). Товщина ліній сітки стандартна, не можна сказати, що вона дуже тонка або товста, скоріше звичайна. Сітка без підсвічування.

Японська якість - істинно безкомпромісна якість. Повне багатошарове просвітлення оптики (Fully Multi-Coated) забезпечує високу світлопропускну здатність системи. На лінзи об'єктива нанесено зелене покриття, на лінзи окуляра – комбіноване, фіолетово-зелене. Світловий діаметр лінзи об'єктива42мм, окуляра – 33мм.

Видалення вихідної зіниці цілком комфортне і становить близько 79-76мм. Лінійне поле зору прицілу на 100м: 8.14м при мінімальному 4-кратному збільшенні та 2.26м при максимальному 16-кратному збільшенні, що відповідає величинам 4.97град. при 4х та 1.3град. при 16х кутового поля зору.

Приціл Delta Optical Titanium 4-16x42 AO Duplex оснащений металевим кільцем з насічками для регулювання збільшення від 4х до 16х. Зручна для захоплення поверхня кільця унеможливлює прослизання навіть при роботі в рукавичках. Поруч із кільцем нанесено гравіювання з розміткою кратності: 4-5-6-7-8-9-10-12-14-16.

Налаштування різкості зображення (корекція діоптрій) здійснюється обертанням окулярноговузла. При цьому передбачено наявність контргайки – стопорного кільця для фіксації встановленого положення, що унеможливлює збитися налаштувань при сильній віддачі. Поверхня кільця також має насічки для більш комфортного захоплення пальцями рук.

Приціл оснащений механізмом відбудови паралаксу на об'єктиві з нанесеною розміткою від 10м до нескінченності: 10-15-20-30-40-50-75-100-200-400-нескінченність. Регулювальне кільце має спеціальні насічки для запобігання прослизу, що гарантує його комфортне обертання та швидке налаштування. Традиційно, в оптичний блок з лінзами об'єктива прицілу впирається потужна гвинтова пружина, для компенсації потужної віддачі зброї та збереженнянезмінними встановлених параметрів.

Приціл Delta Optical Titanium 4-16x42 AO Duplex оснащений барабанами введення поправок по горизонталі та вертикалі. Барабани приховані під металевими кришечками. Ціна кліка складає 1/4 MOA або 7мм на 100м. Кількість кліків: 255 по горизонталі та 216 по вертикалі. Обертання барабанів здійснюється пальцями. Гвинт для обнулення також викручується пальцями рук, не потрібне використання шестигранника або викрутки. Кліки добре відчутні, чути чітко. Хід барабанів не має люфтів.

Оптичний приціл Delta Optical Titanium 4-16×42 AO Duplex легко витримає віддачу потужного вогнепального обладнання. Дана модель відмінно підійде, наприклад, для полювання на копитних та установки на мисливську іграшку калібрів.308 Win., 30-06Spr., 223 Rem. з передбачуваною максимальною дистанцією стрілянини 150-200м. В даному випадку немає необхідності введення поправок на полюванні після пристрілки.

А ось для стрілянини на великих дистанціях, на наш погляд, користь від цього прицілу буде сумнівною. Прицільна сітка дуплекс не рекомендується для стрільби на дистанціях 400-500м або більше, тому що її лінійні розміри настільки великі, що не дозволяють розглянути ціль. Крім того, даний тип сітки не дуже зручний для внесення поправок, краще для виконання таких завдань виявиться популярна і улюблена багатьма сітка міл-дот, або ж спеціальна далекомірна сітка.

Зважаючи на відсутність підсвічування сітки, приціл рекомендується дляденної стрілянини.

Приціл забезпечує формування дуже світлої та контрастної картинки з відмінною деталізацією, правильною перенесенням кольорів. Дисторсія та кривизна поля практично непомітні. Зображення рівномірне по всьому полю зору, затемнення та розмиття по краю не впадають у вічі. При максимальному збільшенні стає помітним хроматизм, але його прояв складно назвати нав'язливим.

Переваги:

Висока якість оптики
Удароміцний суцільнометалевий корпус
Водонепроникна, азотозаповнена конструкція
Вигравірувана на склі прицільна сітка
Чітка механіка

Приціл DELTA OPTICAL TITANIUM 4-16x42 Duplex Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Приціл DELTA OPTICAL TITANIUM 4-16x42 Duplex в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Визначні пам'ятки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Визначні пам'ятки и купити Приціл DELTA OPTICAL TITANIUM 4-16x42 Duplex в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Приціл DELTA OPTICAL TITANIUM 4-16x42 Duplex

Тир оптичний
Вдосконалення від Parallax Є
Підсвічування бренду націлювання Відсутнє
Особливості Покриття: Fully Multi Coated
Поле зору на 100м: 8.14-2.26м
Діаметр вихідної зіниці: 10.5-2.6мм
Захист корпусу: водонепроникність
Тип збільшення: змінне

* Технічні характеристики Приціл DELTA OPTICAL TITANIUM 4-16x42 Duplex можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Приціл DELTA OPTICAL TITANIUM 4-16x42 Duplex

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DELTA OPTICAL TITANIUM 4-16x42 Duplex

Код товару: 327721
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313600
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330161
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →