Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Миша Dell WM126 Wireless Optical (570-AAMH)

Код товару: 103967
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Dell
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові миші Миша Dell WM126 Wireless Optical (570-AAMH)

Виробник
Dell
Модель
WM126 Wireless Optical

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Миша Dell WM126 Wireless Optical (570-AAMH)

 Мишка Dell WM126 Wireless Optical (570-AAMH) — це оптична миша з високою роздільною здатністю, вона має більш високу точність у порівнянні зі звичайними оптичними мишками, що забезпечує точний контроль над кожним рухом курсору. Лазерна технологія дозволяє маніпулятору працювати на більшості поверхонь, включаючи пластмасу та дерево.

Миша чудово доповнить будь-який сучасний комп'ютер. Ця бездротова миша Dell WM126 Wireless Optical з сучасним профільуванням призначена для настільних комп'ютерів та ноутбуків. Тихе колесо прокручування та спеціальне покриття забезпечують надзвичайно високий рівень комфорту. Завдяки ергономічній формі миша відміннолежить у руці, не викликає втоми під час роботи. Комп'ютерна мишка є механічним маніпулятором, за допомогою якого механічні рухи в робочій площині перетворюються на необхідний рух курсору на екрані, за допомогою спеціальної програми, що працює на комп'ютері.

Крім датчика переміщення мишка може додатково мати одну і більше кнопок і додаткові деталі управління у вигляді колеса прокручування, джойстика, потенціометра, клавіш та ін, дія яких спрямована на зміну поточного положення курсору. Сучасні технології дозволяють поступово відмовлятися від провідної мишки, через дроти, які часто розглядаються як фактор,що обмежує пересування миші по робочому простору і заважає роботі, і переходити до роботи з бездротовою мишкою.

Миша Dell WM126 Wireless Optical (570-AAMH) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Миша Dell WM126 Wireless Optical (570-AAMH) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові миші купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові миші и купити Миша Dell WM126 Wireless Optical (570-AAMH) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Миша Dell WM126 Wireless Optical (570-AAMH)

З'єднання Бездротові
Призначення для ноутбука, для комп'ютера
Інтерфейс радіо
Тип датчика миші оптичний
Максимальна роздільна здатність датчика миші, DPI 1000 dpi
Тип корпусу миші симетрична (підходить для шульг)

* Технічні характеристики Миша Dell WM126 Wireless Optical (570-AAMH) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Миша Dell WM126 Wireless Optical (570-AAMH)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Dell WM126 Wireless Optical (570-AAMH)

Код товару: 177536
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344229
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 230312
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →