Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Delfa SBS-440 G Chicago

Код товару: 123309
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Delfa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Delfa SBS-440 G Chicago

Вид Холодильник, 440 л, 4 двері, 3 камери
Морозильна камера знизу, 148 л, 12 кг/добу
Компресор 1 шт
Пристрій електронне керування, скляні полиці, інтегровані ручки
Розморозка камер No Frost холодильної, No Frost морозильної
Рівень шуму 45 дБ
Колір кольоровий
Клас енергоспоживання A+
Розміри (ШхВхГ) 85х181х63 см
Вага 100 кг

Ціна: 24725 грн
шт

Опис товару Холодильник Delfa SBS-440 G Chicago

 Ергономіка та загальні характеристики

Чотирьохдверний холодильник DELFA SBS 440G Texas стане чудовим варіантом для вашої сучасної кухні. Габаритні розміри апарату становлять 181.5x84.5x62.5 см, а вага не перевищує 100 кг. Для максимально зручного використання прилад оснащений світлодіодним підсвічуванням. Легко та невимушено керуйте температурним режимом у камері за допомогою інтуїтивно зрозумілого сенсорного керування. При цьому вся важлива інформація виводитиметься на цифровий рідкокристалічний дисплей. Холодильник обладнаний високоефективним компресором, завдяки якому ви назавжди забудете про неймовірні рахунки за електроенергію у зв'язку з безперервним функціонуванням електроприладу.Сумарно апарат споживає до 383кВтч на рік, за що отримав клас енергоспоживання А+. Як холодоагент у пристрої застосований безпечний для озону фреон R600a.
 
Холодильна камера
Апарат від DELFA обладнаний холодильною камерою об'ємом 292 л. Вона оснащена двома місткими полицями, виготовленими із загартованого скла і тому не схильні до виникнення механічних пошкоджень. Максимально ефективно використовуйте їх для збереження великогабаритних страв та продуктів. А для розміщення дрібногабаритних предметів, а також пляшок та інших ємностей з вашими улюбленими прохолодними напоями скористайтесь чотирма кишенями. У пристрої також передбаченоспеціальний ящик для тривалого зберігання овочів та фруктів без втрати смакових якостей.
 
Морозильне відділення
Холодильник оснащений морозильним відділенням об'ємом 148 л, для якого характерне нижнє розташування. Цей простір максимально ефективно розділений між двома полицями та чотирма контейнерами. Ще однією примітною "фішкою" камери є наявність функції швидкого заморожування. Поєднання таких характеристик дозволяє відділенню досягти показника продуктивності заморожування на рівні 12 кг продуктів на добу.
 
Система No Frost
Назавжди позбавтеся стомлюючої процедури розморожування холодильника. За допомогою застосованоїсучасної технології No Frost холод усередині кожного відділення розподілятиметься рівномірно. Ця система дозволить уникнути утворення льоду у відсіках, а також запобігатиме покриттю продуктів інеєм.
 
Додаткові можливості та особливості
Тепер випадково незачинені дверцята холодильника не стануть причиною його виходу з ладу, адже апарат має спеціальну систему звукового оповіщення. У разі виникнення несправностей в електричній мережі та відключення електроенергії прилад ще протягом деякого періоду часу зберігатиме оптимальну для збереження продуктів температуру.

Холодильник Delfa SBS-440 G Chicago Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Delfa SBS-440 G Chicago в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Delfa SBS-440 G Chicago в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Delfa SBS-440 G Chicago

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника Side-by-side
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери знизу
Загальний об'єм, л 440 л
Об'єм холодильника, л 292 л
Обсяг морозильної камери, л 148 л
Колір кольоровий
Керування електронне
Єнергоспоживання 383 кВт/рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 3
Кількість дверей 4
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості ні
Можливість перевішування двері ні
Рівень шуму 45 дБ
Потужність заморожування 12 кг/24 год
Додаткові можливості Кліматичний клас T - холодильник цього кліматичного класу призначений для роботи за температури навколишнього середовища від +18°С до +43°С
ST - холодильник цього кліматичного класу призначений для роботи при температурі навколишнього середовища від +18 до +38°С
SN - холодильник цього кліматичного класу призначений для роботи при температурі навколишнього середовища від +10°С до +32°С
N - холодильник цього кліматичного класу призначений для роботи при температурі навколишнього середовища від +16
Габарити (ШxГxВ) 85х181х63 см
Вага 100 кг

* Технічні характеристики Холодильник Delfa SBS-440 G Chicago можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Delfa SBS-440 G Chicago

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Delfa SBS-440 G Chicago

Код товару: 217811
На замовлення, 1-3 дні
BEKO BCNA 275E3S 24811 грн
Код товару: 326339
На замовлення, 1-3 дні
Hansa BK 347.3NF 24940 грн
Код товару: 93743
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →