Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Delfa DK-3500X Yellow

Код товару: 161901
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Delfa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Delfa DK-3500X Yellow

Електрочайник потужність: 1500 Вт об'єм 1,8 л матеріал корпусу: метал/пластик

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару Електрочайник Delfa DK-3500X Yellow

Електрочайник Delfa DK 3500 Х – це надійний та корисний прилад на будь-якій кухні. З його допомогою ви зможете закип'ятити воду за лічені хвилини, і для цього вам не потрібно прикладати багато зусиль – досить просто залити в ємність необхідну кількість води та включити кнопку включення приладу. Доступна ціна електрочайника Delfa DK 3500 Х дозволить вам придбати необхідний аксесуар жовтого кольору, який буде вигідно виглядати на будь-якій кухні та додасть їй яскравих фарб.

Використання електрочайника Delfa DK 3500 Х має низку переваг у плані безпеки. Його конічна форма забезпечує високий рівень стійкості приладу завдяки широкому біля основи і корпусу, що звужується догори. Післязакипання прилад автоматично вимкнеться і ви можете не переживати, що вода википить і він почне плавитися. Їм можуть користуватися навіть діти, оскільки їм не потрібно включати газову плиту. Ви легко можете взяти його в руку відразу після закінчення процесу кип'ятіння - зручна та ергономічна ручка не нагрівається, що дозволяє уникнути випадкових опіків. Закритий нагрівальний елемент забезпечить його безпечну роботу навіть із дуже невеликою кількістю води.

В електрочайник Delfa DK 3500 Х можна закип'ятити 1,8 л води за один сеанс його роботи. Такої кількості вистачить на кілька добрих чашок чаю чи кави. Потужність роботи в 1500 Вт забезпечує швидке нагрівання рідини до потрібної для закипання.температури. Підставка чайника Delfa DK 3500 Х не має спеціальних отворів або пазів, що уможливлює прокручування його корпусу на всі 360°. Також у ній передбачено спеціальний відсік для зберігання шнура.

Електрочайник Delfa DK-3500X Yellow Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Delfa DK-3500X Yellow в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Delfa DK-3500X Yellow в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Delfa DK-3500X Yellow

Об `єм 1.8 л
Потужність 1500 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований
Покриття нагрівального елемента Нержавіюча сталь
Матеріал корпусу Метал/пластик
Дисплей Ні
Індикація включення Світлодіодне
Індикатор рівня води Є
Фільтр Незнімний
Тип Ні
Підставка Ні
Підсвічування Ні
Таймер Ні
Терморегулятор Ні
Кількість температурних режимів 1 шт
Відсік для зберігання шнурів Є
Вага Вага: 0.98 кг
Колір Жовтий

* Технічні характеристики Електрочайник Delfa DK-3500X Yellow можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Delfa DK-3500X Yellow

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Delfa DK-3500X Yellow

Код товару: 372508
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 372515
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 373582
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →