Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Delfa DK-3500X White

Код товару: 150435
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Delfa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Delfa DK-3500X White

Тип: електрочайник; Об'єм (л): 1.8; Потужність (Вт): 1500; Нагрівальний елемент: прихований; Покриття нагрівача: нержавіюча сталь; Подача води Форма корпусу: конічна; Матеріал: сталь; Габарити (см): 22x16x20.5; Вага (кг): 1;

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару Електрочайник Delfa DK-3500X White

 Кожен користувач бажає бачити у своєму будинку лише якісні та стильні речі, ціна яких не б'є по гаманцю: електрочайник Delfa 3500 Х повністю підходить під такі вимоги. При цьому прилад не тільки стильний і функціональний, але й стійкий до тривалої експлуатації, що підтверджує безліч безперервних циклів роботи, до яких ця модель готова.

 
Представлений прилад від виробника Delfa досить швидко знайде своє місце на кухні - його стильний дизайн підійде до будь-якого інтер'єру, а яскравий червоний колір корпусу привертатиме увагу всіх гостей, які зайшли на чашку напою, що зігріває. Крім цього, корпус виконаний з металу та високоякісногопластику, якому не страшні механічні пошкодження і навіть вади, що з'явилися під час експлуатації, будуть практично непомітні. Сам пристрій тримати легко, адже важить такий чайник лише 0,98 кг. При цьому ергономічність форм зашкалює, завдяки чому користуватися приладом зручніше.
 
Нагрівальний прихований диск відповідає за підігрів води в максимальній кількості 1,8 літра, на що відповідно розрахований бак пристрою. Також є відсік для зручного зберігання дроту. Блокування кришки дозволяє вберегти користувача від бризків гарячої води під час кип'ятіння, а також дає можливість подбати про безпеку дітей, які можуть проводити час білявключеного чайника.

Електрочайник Delfa DK-3500X White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Delfa DK-3500X White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Delfa DK-3500X White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Delfa DK-3500X White

Об `єм 1.8 л
Потужність 1500 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований
Покриття нагрівального елемента Нержавіюча сталь
Матеріал корпусу Пластик
Індикація включення Світлодіодне
Індикатор рівня води Є
Фільтр Від накипу
Підсвічування Ні
Кількість температурних режимів 1 шт
Відсік для зберігання шнурів Є
Габарити (ВхШхГ) 22x16x20.5 см
Вага 1 кг
Колір Білий

* Технічні характеристики Електрочайник Delfa DK-3500X White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Delfa DK-3500X White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Delfa DK-3500X White

Код товару: 372508
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 372515
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 373582
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →