Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Delfa AMW-232DGB

Код товару: 144450
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Delfa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Delfa AMW-232DGB

Об'єм (л): 23; Потужність (Вт): 800; Управління: поворотні перемикачі; Діаметр піддону (мм): 270; Внутрішнє покриття: емаль; гриль; розморожування; авторозморожування; захист від дітей; Відкриття дверей: бічне; Габарити (см): 29x48.5x41;

Ціна: 3612 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Delfa AMW-232DGB

У наш час мікрохвильова піч стала обов'язковою одиницею побутової техніки у кожному будинку. Зручне рішення надав нам виробник Delfa, випустивши нову модель Delfa AMW-232DGB. Завдяки своїм компактним розмірам, мікрохвильова піч з легкістю поміститься в будь-якому куточку навіть найменшої кухні або невеликого офісу.
 
Піч має не дуже велику місткість, всього 23 літрів, але, тим не менш, ви зможете розігріти таку страву як піцу, не розрізаючи її. Незважаючи на сучасний дизайн, піч має дуже зручне та просте у використанні інтуїтивно зрозуміле управління. Так як апарат має невеликі розміри, відповідно має і невеликий рівень споживанняелектрики, всього 1000 Вт.
 
Ви можете вибрати один із п'яти запропонованих варіантів приготування їжі, а також розморозити м'ясо або рибу. Завдяки таймеру готування можна виставляти тривалістю до тридцяти хвилин. Емальоване покриття внутрішньої камери дозволить вам легко відмивати всі плями після готування, а підсвічування дозволить стежити за процесом приготування страв. Такий варіант відмінно підійде як для маленької родини, так і для малого офісу.
 
Мікрохвильові печі увійшли в наш побут досить давно, але суперечки про їхню корисність і безпеку ведуться досі. Цікаво, що, вирішуючи подібні питання на різноманітних форумах та при особистих зустрічах, переважнабільшість навіть приблизно не уявляє собі принцип роботи мікрохвильової печі.

Мікрохвильова піч Delfa AMW-232DGB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Delfa AMW-232DGB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Delfa AMW-232DGB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Delfa AMW-232DGB

Об `єм 23 л
Потужність 800 Вт
Спосіб встановлення Та, що стоїть окремо
Конвекція Ні
Гриль Є
Тип керування Поворотні перемикачі
Дісплей Є
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 5 штук
Інші функції Звуковий сигнал
Таймер
Колір Чорний

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Delfa AMW-232DGB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Delfa AMW-232DGB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Delfa AMW-232DGB

Код товару: 149488
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357353
На замовлення, 1-3 дні
SHARP YC-MS01E-B 3655 грн
Код товару: 72522
На замовлення, 1-3 дні
Beko MOC 20100 S 3698 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →