Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пароочисник DEERMA DEM-ZQ610 White

Код товару: 258071
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Derma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пароочисники Пароочисник DEERMA DEM-ZQ610 White

Пароочисник DEERMA DEM-ZQ610 White - багатофункціональна швабра-пароочисник, що поставляється з 5 видами насадок. Модель дійсно прибере у всьому будинку, розчиняючи забруднення без особливих зусиль.

Ціна: 3397 грн
шт

Опис товару Пароочисник DEERMA DEM-ZQ610 White

Пароочисник DEERMA DEM-ZQ610 White - багатофункціональна швабра-пароочисник, що поставляється з 5 видами насадок. Модель дійсно прибере у всьому будинку, розчиняючи забруднення без особливих зусиль. Він легкий, зручний і очищає пором, заодно дезінфікуючи всі поверхні, не завдаючи їм шкоди
 
Надійний помічник
Вертикальний пароочисник Deerma DEM-ZQ610 з можливістю від'єднати портативний ручний пилосос полегшить щоденну працю домогосподарки, і дозволить якісно та без проблем очистити та продезінфікувати всі приміщення в будинку. Розбірна конструкція полегшує зберігання, а наявність міцної сумки спростить та убезпечить транспортування апарату. Полегшена система фіксаціїелементів полегшує експлуатацію та обслуговування виробу.
 
Висока ефективність
Удосконалена конструкція Deerma DEM-ZQ610 з двошаровими кільцевими нагрівальними трубками потужністю 1,6 кВт та баком з потовщеними стінками з особливого металевого сплаву гарантує швидке нагрівання та готовність до роботи через 20 секунд. Система безпеки з високочутливих датчиків гарантує повний захист пристрою, відключаючи живлення у разі запуску на суху або при небезпеці перегріву. Подвійна ізоляція проводки та додаткове заземлення убезпечить від витоку струму.
 
Розширена комплектація
Насадка для підлоги ефективна на всіх видах покриттів та дозволяєобробити керамічну та мармурову плитку, дерево, ламінат, лінолеум і навіть паркет. Паровий скребок відмінно підійде для гладких скляних і дзеркальних поверхонь, а зручна щітка з жорсткою щетиною стане в нагоді для очищення складних забруднень і стійких застарілих плям. Завдяки можливості зняти портативний ручний відпарювач за допомогою Deerma DEM-ZQ610 можна відпарити одяг, дитячі іграшки, оббивку м'яких меблів.
 
Повна безпека
Очищення парою температурою понад 105 °С гарантує швидке та ефективне усунення будь-яких видів забруднень. Обробка йде в максимально безпечному режимі для людей, домашніх тварин та предметів меблів. Робота без застосування хімічнихзасобів виключає ризик виникнення алергій та отруєнь у людей із проблемним здоров'ям, не викликає появи корозії на металевих елементах та не псує делікатні поверхні. Компактність і головка ручки, що обертається на 180°, забезпечують чудову маневреність.

Пароочисник DEERMA DEM-ZQ610 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пароочисник DEERMA DEM-ZQ610 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пароочисники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пароочисники и купити Пароочисник DEERMA DEM-ZQ610 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пароочисник DEERMA DEM-ZQ610 White

Тип Парова швабра
Конструкція Ручна
Потужність 1600 Вт
Тиск пари 3 бар
Бак для води 0.2 л
Максимальна подача пари 150°C
Матеріал корпусу Пластик
Насадки Насадка для миття вікон
Насадка для тканини
Насадка для важкодоступних місць
Щітка для меблів
Щітка для збирання підлоги
Габарити (ВхШхГ) Розміри (ВхШхГ), см: 38.9 х 75 х 18
Вага 3.75 кг
Довжина мережевого шнура 4 м
Додаткова інформація Точкове очищення пором
Очищення м'яких меблів, матраців та салонів автомобілів
Миття вікон, вітражів, дзеркал
Миття гладких поверхонь (плитки, ламінату, паркету, лінолеуму)

* Технічні характеристики Пароочисник DEERMA DEM-ZQ610 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пароочисник DEERMA DEM-ZQ610 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DEERMA DEM-ZQ610 White

Код товару: 212063
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 59497
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337509
На замовлення, 1-3 дні
MIDEA MODSC2 4214 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →