Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.NOx D

Код товару: 152714
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: De Dietrich
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Газові котли Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.NOx D

Надійність застосовуваних технологій, якість підтверджена століттями, продуманий дизайн, продуктивність та турбота про навколишнє середовище, комфорт та економія енергії: котли серії ELITEC, остання новинка De Dietrich – це стабільна гарантія вибору на сьогодні, завтра і на довгі роки

Ціна: 66177 грн
шт

Опис товару Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.NOx D

Котли DTG 130 є високопродуктивними підлоговими чавунними котлами нового покоління з атмосферним газовим пальником (ККД згоряння від 92 до 93%). Вони ідеально відповідають існуючим вимогам щодо економії енергії та захисту навколишнього середовища, поєднуючи в собі сучасний дизайн, легкість встановлення, пуску та використання. DTG 130 Eco.NOx обладнано атмосферним пальником з низькими викидами NOх (менше 70 мг/кВт•год).

На цей котел встановлена ​​панелей керування D - панель керування DIEMATIC 3 містить високоефективну систему регулювання, призначену для всіх типів опалювальних установок, включаючи найскладніші.

Панель керування DIEMATIC 3 є високотехнологічною панеллю, якаспочатку містить електронну програмовану систему регулювання - вона змінює температуру котлової води шляхом впливу на пальник залежно від зовнішньої температури та, можливо, від кімнатної температури, якщо підключений діалоговий модуль CDI 2 (постачається як додаткове обладнання). У комплекті заводського постачання панель DIEMATIC 3 здатна автоматично керувати опалювальною установкою з прямим контуром без змішувача (який може бути налаштований як контур басейну). Підключення інших додаткових контурів також можливе при використанні модуля регулювання DIEMATIC VM. Крім того, DIEMATIC 3 забезпечує захист від заморожування установки та житлових приміщень уу разі відсутності - ця функція може бути запрограмована на рік наперед на період до 99 днів. Датчик температури димових газів, модуль дистанційного керування по телефонній лінії поставляються як додаткове обладнання. Також система регулювання містить функцію для захисту від легіонел. Крім того, в рамках більш потужних установок існує можливість створити каскад з двох котлів з панеллю управління DIEMATIC 3: для цього буде достатньо з'єднати їх між собою кабелем BUS.,

Основними перевагами цих нових котлів є:

Надійність:
Теплообмінник з евтектичного чавуну Де Дітріш дозволяє працювати при низьких температурах лінії подачі.до 30°С без будь-якого ризику для терміну служби котла.
Електронний розпал за допомогою пальника (без постійного чергового полум'я), що складається з 1 запального електрода, 1 електрода маси і 1 датчика іонізації.
Система захисту від корозії бака водонагрівача, що не потребує технічного обслуговування - анод з струмом Titan Activ System, що автоматично налаштовується.

Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.NOx D Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.NOx D в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Газові котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Газові котли и купити Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.NOx D в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.NOx D

Кількість контурів Одноконтурний
Теплова потужність 20.1 кВт.
Тип димоходу природна тяга
Метод встановлення Підлоговий
Тип Конденсаційний

* Технічні характеристики Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.NOx D можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.NOx D

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на De Dietrich DTG 134 Eco.NOx D

Код товару: 151719
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 140409
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 290464
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →