Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.Nox

Код товару: 152720
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: De Dietrich
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Газові котли Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.Nox

DTG 134 Eco.NOx обладнані атмосферним пальником з низькими викидами NOх (менше 70 мг/кВт/год). Можлива комбінація надувного чавунного котла з однією з панелей керування (на вибір), здатних керувати одноступінчастим пальником: базовим (В) або Diematic 3 (D).

Ціна: 39130 грн
шт

Опис товару Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.Nox

Котел газовий для підлоги De Dietrich DTG 134 Eco.NOx призначений для опалення приміщень, побутового (дачі, котеджі, заміські будинки) та виробничого призначення площею до 180.0 кв. м. При установці бойлера непрямого нагріву - і для гарячого водопостачання.

DTG 134 Eco.NOx має чавунний секційний теплообмінник (секцій), що визначає термін його служби – не менше 15 років. Варто зауважити, що корозія чавунного теплообмінника у воді та кислотах (а конденсат - це ніщо інше як розчин сірчаної та вугільної кислот) у приблизно 2 рази менше, ніж у сталевого теплообмінника. Наприклад, за 24 години корозія чавуну в 10% розчині сірчаної кислоти складе близько 700 г/м2, у дистильованій воді - 5,51 г/м2 (у сталі ці показники рівні1474 та 6,15 г/м2, відповідно). Це говорить про те, що котли з чавунним теплообмінником можна експлуатувати навіть у низькотемпературних режимах (температура зворотної лінії нижче 55 ° С) при стабільному конденсатоутворенні. За замовчуванням котел працює на природному магістральному газі, але при необхідності котел можна переобладнати для роботи на зрідженому газі, для цього необхідно придбати комплект жиклерів.

Для роботи плати керування підлогового газового котла потрібне його підключення до електричної мережі 220 В. Для збереження гарантії виробники рекомендують встановлення стабілізатора напруги. Як вибрати стабілізатор, ви можете проконсультуватися у нашого фахівця.

/> Відкрита камера згоряння (такі котли ще називають атмосферними) має на увазі, не так як зазвичай думають - видимість полум'я, а спосіб утворення горючої суміші - повітря береться з приміщення, а видалення продуктів згоряння здійснюється природним способом за рахунок тяги, що створюється стаціонарним вертикальним димарем. >

Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.Nox Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.Nox в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Газові котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Газові котли и купити Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.Nox в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.Nox

Кількість контурів Одноконтурний
Теплова потужність кВт: 18
Тип димоходу Природний потяг
Метод встановлення Підлоговий
Тип газовий

* Технічні характеристики Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.Nox можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Котел газовий De Dietrich DTG 134 Eco.Nox

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на De Dietrich DTG 134 Eco.Nox

Код товару: 140413
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 142241
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 140410
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →