Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці DARIO DJS802

Код товару: 153352
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Dario
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці DARIO DJS802

Соковитискач DARIO DJS802 – правильний спосіб отримати смачний та корисний сік будь-яких фруктів чи овочів. Вона все зробить за вас. Невеликі розміри дозволяють зберігати її у будь-якому зручному місці. Її потужність вистачить, щоб віджати весь сік з вибраного продукту, залишивши тільки макуху. Корпус виконаний у світлих тонах із елементами червоного. Ви зможете законсервувати сік власного виробництва, комбінувати його з іншими видами, змішуючи овочі та фрукти, отримуючи запас вітамінів на зиму. Соковитискач з легкістю впорається і з ягодами. Поки машина працюватиме, Ви зможете зайнятися іншими корисними справами. Невелика вага та компактність дозволять перевозити пристрій. Вам не знадобиться спеціальна підготовка, оскільки управління просте та зрозуміле.

Ціна: 1806 грн
шт

Опис товару Соковичавниці DARIO DJS802

 Надійний соковитискач побутового призначення, потужність 800 Вт, має можливість розвивати швидкість у 18 000 об/хв. Працює від побутової електромережі 220-240 В. Має два швидкісні режими для м'яких та твердих продуктів.

  Корпус виготовлений з харчового пластику, має широкий отвір для завантаження - 65 мм, і прогумовані ніжки для більш чіпкого зчеплення з поверхнею. Якщо соковитискач неправильно зібрати, то спрацює блокувальна система і соковитискач працювати не буде.
 

Соковичавниці DARIO DJS802 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці DARIO DJS802 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці DARIO DJS802 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці DARIO DJS802

Тип відцентрова
Комплектація 0.45 л
Об'єм ємності для соку 800 Вт
Габарити (ВхШхГ) 2
Об'єм резервуара для макухи, л 1800об/хв
Насадки є
Кількість швидкостей 1.2 л
Колір є

* Технічні характеристики Соковичавниці DARIO DJS802 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці DARIO DJS802

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DARIO DJS802

Код товару: 380271
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 147271
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311264
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →