Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Цитокінінова паста Flora 1,5 мл. 1806

Код товару: 377660
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Flora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мінеральні добрива Цитокінінова паста Flora 1,5 мл. 1806

Цитокінінова паста - стимулятор пробудження сплячих бруньок і зародження нових. Використовується для різних видів рослин: орхідеї, фіалки, троянди, гібіскуса, фікуса та інших.

Ціна: 165 грн
шт

Опис товару Цитокінінова паста Flora 1,5 мл. 1806

 Цитокінінова паста - стимулятор пробудження сплячих нирок та зародження нових. Використовується для різних видів рослин: орхідеї, фіалки, троянди, гібіскуса, фікуса та інших.

Склад: Ланолін, 6-бензиладенін-1, 2%, вітаміни В1-0, 6%, В6 0, 3%
 
Спосіб застосування: 
Для пробудження нирки: Виберіть на квітконосі сплячу нирку (краще нижню або верхню). Найбільш ефективним є використання для орхідей (особливо фаленопсис). Обережно звільніть її від лусочки за допомогою пінцету або гострого ножа, не пошкодивши живу тканину. На яскраво-зелену нирку, що з'явилася тонким шаром, нанесіть цитокінінову пасту. За сім-чотирнадцять днів відбудеться пробудження сплячої нирки.
Длязародження нирки: У місці, де планується нирка, подряпніть стовбур або стебло гострою стерильною голкою або іншим інструментом. Поступово нанесіть пасту тонким шаром. Через сім-чотирнадцять днів з'явиться новий паросток, "Дітки" або квітконос.
У період росту обов'язково підгодовувати добривами, забезпечити світле та тепле розміщення.
 
Не бажано обробляти більше 2-3 бруньок на одній рослині. Перед використанням для зручності нанесення потримати за кімнатної температури.
 
Найкращий час для пробудження нирок - кінець зими - початок весни.
 
Поради професіонала: Для появи квітконоса бажано наносити пасту тонким шаром і підживлюватидобривом з великим вмістом фосфору та калію.
Для появи "дітки" шар пасти має бути товщим, а склад добрива - з великим вмістом азоту.
 
Додаток. інформація:
Зберігати у сухому місці, захищеному від сонячних променів, недоступному для дітей при температурі 5-20 С (можна у холодильнику). Перед застосуванням необхідно дістати її для нагрівання до кімнатної температури для зручності використання. Уникати контакту зі слизовими оболонками. При ковтанні звернутися до лікаря. Перед тим, як купити цитокінінову пасту, зверніть увагу на термін зберігання та дату виготовлення.

Цитокінінова паста Flora 1,5 мл. 1806 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Цитокінінова паста Flora 1,5 мл. 1806 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мінеральні добрива купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мінеральні добрива и купити Цитокінінова паста Flora 1,5 мл. 1806 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Цитокінінова паста Flora 1,5 мл. 1806

Призначення для різних видів рослин: орхідеї, фіалки, троянди, гібіскуса, фікуса та інших.
Тип стимулятор пробудження сплячих бруньок і зародження нових.
З'єднання Ланолін, 6-бензиладенін-1, 2%, вітаміни В1-0, 6%, В6 0, 3%
Огляд паста
Метод введення Для пробудження нирки: Виберіть на квітконосі нирку (краще нижню або верхню). Найбільш ефективним є використання для орхідей (особливо фаленопсис). Обережно звільніть її від лусочки за допомогою пінцету або гострого ножа, не пошкодивши живу тканину. На яскраво-зелену нирку, що з'явилася тонким шаром, нанесіть цитокінінову пасту. За сім-чотирнадцять днів відбудеться пробудження сплячої нирки.
Для зародження нирки: У місці, де планується нирка, подряпніть стовбур або стебло гострої стери
Період введення Найкращий час для пробудження нирок – кінець зими – початок весни.
Країна - це виробник товарів Україна

* Технічні характеристики Цитокінінова паста Flora 1,5 мл. 1806 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Цитокінінова паста Flora 1,5 мл. 1806

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Цитокінінова паста Flora 1,5 мл. 1806

Код товару: 315178
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 331684
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 331685
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →