Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Цибуля LIMO TOY M 0013 58 см

Код товару: 227802
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Limo Toy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Іграшкова зброя Цибуля LIMO TOY M 0013 58 см

58см, стріли на присосках 3шт 42см, на аркуші

Ціна: 215 грн
шт

Опис товару Цибуля LIMO TOY M 0013 58 см

Набір спортивний для стрільби з лука «Влучний Стрілець» від виробника спортивного арбалета LIMO

Три стріли з присосками в комплекті.

Розмір цибулі 58 см Розмір стріли 42 см Розмір упаковки 63,5-25,5 см

Розвиває: - окомір і влучність; - спритність; - координацію рухів.

Цибуля абсолютно безпечна для гри на свіжому повітрі. Діти можуть влаштувати веселі змагання зі стрільби. Рекомендується дітям віком від 6-ти років. Дитяча цибуля абсолютно безпечна для дитячих ігор, т.к. стріли мають наконечники як присоски. Це анітрохи не завадить потрапити прямо в ціль і похвалитися перед батьками. Однак, навіть незважаючи на те, що ця іграшка абсолютно безпечна, не зайвим буде пояснитидитині основні правила, ні в якому разі не можна спрямовувати зброю людині в очі, ні в якому разі не стріляти у тварин чи людей, це дуже боляче та небезпечно.

Основні дії під час пострілу з лука: Цибуля береться лівою рукою. Тьотіва захоплюється двома або трьома пальцями (вказівний, середній і, можливо, безіменний) відкритою долонею (тобто долоня «дивиться» на стрілка). Захоплена, але не натягнута, цибуля виводиться на ціль. Потім стрілець починає тягу, паралельно з уточненням прицілювання. Тяга здійснюється рівномірно протягом усього, а ліва рука при цьому фіксується в суглобі до повної нерухомості. Тяга ведеться до підборіддя, носа чи щоки. Важливо відзначити, що лікоть правої руки«Дивиться» вгору, а не вниз, як це природно для людини. Постріл провадиться як закінчення тяги. Завмирати з натягнутою цибулею не можна, одразу збивається прицілювання. Випуск полягає в розслабленні пальців правої руки, що тягнуть. При цьому натяг тятиви сам розкриває долоню і тятива скочується на пальцях. Під час відпускання тятиви права рука йде за голову.

Цибуля LIMO TOY M 0013 58 см Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Цибуля LIMO TOY M 0013 58 см в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Іграшкова зброя купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Іграшкова зброя и купити Цибуля LIMO TOY M 0013 58 см в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Цибуля LIMO TOY M 0013 58 см

Огляд цибуля
Тип боєприпасів стріли на присосках 3шт
Вікова група 6+
Розміри 58см
Комплект поставки цибуля, стріли на присосках 3шт
Забарвлення зелений, червоний

* Технічні характеристики Цибуля LIMO TOY M 0013 58 см можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Цибуля LIMO TOY M 0013 58 см

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Цибуля LIMO TOY M 0013 58 см

Код товару: 178437
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 183873
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 183882
На замовлення, 1-3 дні
Bambi M 5602 236 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →