Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонний комбайн CUISINART SM50E

Код товару: 148817
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: CUISINART
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонні комбайни Кухонний комбайн CUISINART SM50E

Планетарний міксер Cousinart SM50E відмінно підходить як новачкам, так і професійним кулінарам. Маючи відмінні експлуатаційні якості, апарат відрізняється широкими можливостями та ефективною роботою. Просте механічне керування, разом із нескладною конструкцією гарантує вам комфортну експлуатацію та високу стійкість до пошкоджень.

Ціна: 11954 грн
шт

Опис товару Кухонний комбайн CUISINART SM50E

 Комбайн чудово справляється з будь-яким завданням. Для цього він має сучасний двигун потужністю 500Вт, який легко виконає поставлену мету в найкоротші терміни. Завдяки 12 швидкостям, ви легко зможете відрегулювати потрібну інтенсивність роботи та вибрати оптимальну швидкість.

Серед основних насадок планетарного міксера Cousinart SM50E варто відзначити насадку для замішування тіста, за допомогою якого ви значно заощадите час і сили під час його приготування. Ергономічний віночок повноцінно замінить міксер і швидко змішає або зб'є будь-які продукти. Не менш корисною є і к-подібна насадка, за допомогою якої змішування перейде на новий рівень.
 Дивлячись наапарат, відразу помічаєш бездоганний дизайн, який поєднує в собі комфортну експлуатацію та відмінний зовнішній вигляд. Планетарний міксер чудово доповнить колекцію кухонних апаратів та приємно впишеться в інтер'єр. Металевий корпус практично не реагує на пошкодження та надійно захищає всі деталі апарату. До того ж агрегат не займе багато місця, адже не має громіздких розмірів (35.9х22х35.9см).
 Планетарне обертання дозволяє досягати значних результатів роботи. 5 літрова чаша з нержавіючої сталі має достатній обсяг, щоб за один цикл приготувати необхідну кількість страви. Апарат не вимагає особливого догляду, а всі його знімні деталі можна мити в посудомийніймашині.

Кухонний комбайн CUISINART SM50E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонний комбайн CUISINART SM50E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонні комбайни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонні комбайни и купити Кухонний комбайн CUISINART SM50E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонний комбайн CUISINART SM50E

Тип Кухонний комбайн
Потужність двігуна 500 Вт
Ємність чаші 5 л
Тип керування ні
Кількість швидкостей 12
Насадки ні
Матеріал корпусу ні
Додаткова інформація Віночок для збивання, Віночок для рідкого тіста, Крюк для тесту
Вага механічне
Колір метал
Комплектація метал
Особливості метал
Країна-виробник Тістозамішувач Змішування Міксер

* Технічні характеристики Кухонний комбайн CUISINART SM50E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонний комбайн CUISINART SM50E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CUISINART SM50E

Код товару: 220269
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MUM 5XW10 12126 грн
Код товару: 347515
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 215980
На замовлення, 1-3 дні
Sencor STM7873VT 13115 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →