Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрогриль Cuisinart PL50E

Код товару: 209062
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: CUISINART
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрогрилі Електрогриль Cuisinart PL50E

Електрогриль Cuisinart PL50E – це високоякісна техніка для кухні від американського бренду, яка забезпечує швидке приготування будь-якої смаженої страви. Виконаний з нержавіючої сталі елекрогриль має у своєму функціоналі антипригарне покриття, термостат, індикатор нагріву, змінні панелі приготування, піднос для збору жиру, «холодні» ручки, а також нековзні ніжки. Привабливо не тільки це, а й безперечна корисність: користуючись подібним пристроєм, не треба додавати в їжу олію або інші жири для смаження. Цей огляд допоможе зрозуміти, що є приладом, і чи варто його купувати. Сьогодні на ринку представлені такі види грилів. Електрогриль дозволяє смажити, запікати, а в деяких моделях ще й коптити їжу. Регульований ступінь нагрівання дозволяє робити прожарювання до необхідного ступеня готовності.

Ціна: 10105 грн
шт

Опис товару Електрогриль Cuisinart PL50E

 Електрогриль Cuisinart PL50E – це високоякісна техніка для кухні від американського бренду, яка забезпечує швидке приготування будь-якої смаженої страви. Виконаний з нержавіючої сталі елекрогриль має у своєму функціоналі антипригарне покриття, термостат, індикатор нагріву, змінні панелі приготування, піднос для збору жиру, «холодні» ручки, а також нековзні ніжки. Привабливо не тільки це, а й безперечна корисність: користуючись подібним пристроєм, не треба додавати в їжу олію або інші жири для смаження. Цей огляд допоможе зрозуміти, що є приладом, і чи варто його купувати.це кулінарне обладнання, яке використовується для приготування страв за допомогою деревного вугілля, газу або електрики як джерело тепла. Сьогодні на ринку представлені такі види грилів. Електрогриль дозволяє смажити, запікати, а в деяких моделях ще й коптити їжу. Регульований ступінь нагрівання дозволяє робити прожарювання до необхідного ступеня готовності.

Електрогриль Cuisinart PL50E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрогриль Cuisinart PL50E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрогрилі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрогрилі и купити Електрогриль Cuisinart PL50E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрогриль Cuisinart PL50E

Напруга 2200 Вт
Тип Механічний
Для приготування ТЕН
Розмір робочої поверхні 90-260 °С °С
Положення пластин 2х6
Габарити (ВхШхГ) 15х51х43 см см
Країна-виробник 8.8 кг
Комплектація Чорний

* Технічні характеристики Електрогриль Cuisinart PL50E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрогриль Cuisinart PL50E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Cuisinart PL50E

Код товару: 124245
На замовлення, 1-3 дні
AEG A9HL33 11610 грн
Код товару: 243940
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 243938
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →