Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Cubot X20 pro gold

Код товару: 174424
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Cubot
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Cubot X20 pro gold

Слід зазначити, що Cubot X20 Pro досить гарний. Тут є все, що потрібно сучасному користувачеві, і він мало чим поступається флагманським моделям конкурентів, хоча купити його можна зовсім недорого. Тильна сторона має в комплекті збудований модуль основної камери, який у поєднанні зі спалахом становить квадрат, розміщений у верхньому кутку. Дактилоскопічного сканера тут немає, оскільки його винесено на бічну грань. Лицьова сторона повноекранна без рамок та горизонтальних вставок, а для фронталки є невеликий краплинний вріз. У нашому інтернет-магазині девайс доступний у різних кольорах.

Ціна: 7353 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Cubot X20 pro gold

Екран


На Cubot X20 Pro ціна повністю відповідає його функціональним можливостям. Завдяки роздільній здатності Full HD+ та щільності відображення в 409ppi користувачі отримають якісне зображення. Діагональ IPS-матриці становить 6,3 дюйми, що дозволяє комфортно виконувати будь-які види завдань і проводити дозвілля за іграми або переглядом відео.

Продуктивність


Для багатьох телефон Cubot X20 Pro - це можливість купити продуктивний девайс, витративши невеликі гроші. Тут стоїть чудовий головний чіп Helio P60, можливості якого доповнені 6 ГБ ОЗУ. Плюс є наявність графічного прискорювача ARM Mali-G72 MP2. Для зберіганняданих виділено 128 ГБ внутрішньої пам'яті.

Акумулятор


Також купити Cubot X20 Pro можна для тривалих відряджень, коли завжди можливо вчасно заповнити запас енергії. На щастя, тут стоїть об'ємна батарея на 4000 мАг.

Камери


Справжня перевага фаблету – це наявність 12, 20 та 8-мегапіксельних фотокамер. Ніяка нестача світла не дозволить зіпсувати якість кольорів фотографії та деталізацію. Навіть увечері аматорські фотографії порадують насиченістю та опрацюванням. Для себе є фронталка на 13 Мп.

Мобільний телефон Cubot X20 pro gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Cubot X20 pro gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Cubot X20 pro gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Cubot X20 pro gold

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 9.0 (P)
Показувати 6.3"
ЦП MediaTek Helio P60
Матеріал корпусу Метал та пластик
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології Wi-Fi: IEEE 802.11 a/b/g/n Технологія GPS: A-GPS, GPS Супутникова система: GPS, ГЛОНАСС, Beidou, Galileo Bluetooth: 4.2
Функції пам'яті 6/128
Камера Камера: 12 Мп + 20 Мп + 8 Мп Запис відео: Full HD (1920x1080) Оптична стабілізація: Ні Фокусування: Фазовий (PDAF) Спалах основної камери: Є Фронтальна камера: 13 Мп
Макс. Резолюція відео Full HD (1920x1080)
Доступ в Інтернет GSM, 3G, 4G (LTE)
Розваги та мультимедіа Є
Інтерфейси та з'єднання USB Type-C
Тип акумулятора 4000 mAh
Організатор Є
Стандарти GSM, 3G, 4G (LTE)
Обладнання Телефон Зарядний пристрій Інструкція Гарантійний талон
Особливості Сканер відбитка пальців, Сканер обличчя, Акселерометр, Датчик наближення, Датчик освітлення
Вага 152 г
Забарвлення Золотий
Розміри 157.1 x 74.6 x 8.1 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Cubot X20 pro gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Cubot X20 pro gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Cubot X20 pro gold

Код товару: 117536
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307149
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312499
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →