Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Cubot Note 9 Black

Код товару: 271394
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Cubot
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Cubot Note 9 Black

Смартфони стають дедалі популярнішими, впевнено витісняючи з ринку своїх американських "колег" і припиняючи їхню експансію. У принципі, в цьому процесі є свої очевидні підстави: більшість споживачів більше не бачать сенсу переплачувати за бренд і роблять вибір на користь якості за розумні гроші.

Ціна: 5160 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Cubot Note 9 Black

Смартфони стають все більш популярними, впевнено витісняючи з ринку своїх американських "колег" і припиняючи їхню експансію. У принципі, в цьому процесі є свої очевидні підстави: більшість споживачів більше не бачать сенсу переплачувати за бренд і роблять вибір на користь якості за розумні гроші. Всім відомо, що перенесення виробництва в Китай - це очевидний спосіб дещо здешевити процес, але якщо ще кілька років тому продукція з Китаю асоціювалася з чимось виключно неякісним і недовговічним, то зараз ми можемо з упевненістю говорити про те, що якість виробленого в Китаї товару зростає не щодня, а щогодини. Тому можна з упевненістю сказати, щомобільні телефони з Китаю вже давно перестали вважатися ненадійними та неякісними. У середньому у своїй ціновій категорії вони не відрізняються за якістю від моделей брендів з будь-якої іншої країни. Причинами придбання даної моделі телефону можуть стати постійне оновлення програмного забезпечення, що забезпечує нові цікаві функції, висока надійність і відмінні камери. Серед плюсів китайських смартфонів можна відзначити такі аспекти: Китайські смартфони значно дешевші за американські, європейські або корейські аналоги. Незважаючи на демократичну ціну, китайський смартфон стає все більш якісним і довговічним. Китайські виробники купують безлічтехнологій, які розробляють інші компанії, залучають відмінних інженерів: все для того, щоб в результаті Ви могли отримати максимально якісний продукт за мінімальну, можливу ціну. Китайські смартфони відрізняються приємним мінімалістичним дизайном і виглядають зовсім не гірше за інших. Велика різноманітність смартфонів з Китаю не може не тішити. У Китаї сьогодні діє величезна кількість фабрик і заводів, щодня, а щогодини зростає кількість виробників електроніки. Така різноманітність та можливість вибрати варіант на свій смак і гаманець не може не тішити на тлі обмеженої кількості смартфонів на американському та європейському ринку.

Мобільний телефон Cubot Note 9 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Cubot Note 9 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Cubot Note 9 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Cubot Note 9 Black

Тип пристрою смартфон
Операційна система Android
Показувати 5.99
ЦП PowerVR GE8322
Матеріал корпусу пластик
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології Bluetooth 4.2
Wi-Fi
Функції пам'яті Оперативна пам'ять, Гб 3
Вбудована пам'ять, Гб 32
Камера Лицьова камера, МП 5
Основна камера, МП 16/0,3/0,3
Макс. Резолюція відео 960x480
Доступ в Інтернет є
Розваги та мультимедіа Акселерометр
Датчик освітлення
Датчик наближення
Інтерфейси та з'єднання Bluetooth 4.2
USB Type-C
Wi-Fi
Тип акумулятора 5900 мАг
Організатор MP3-мелодії, Вібродзвінок, Поліфонічні мелодії
Стандарти 3G, 4G (LTE), GSM
Обладнання смартфон
Адаптер живлення 22.5 Вт
USB-кабель Type-C
Інструмент для виймання SIM-картки
Чохол
Посібник користувача/Гарантійний талон
Особливості Форм-фактор Моноблок
Вага 199 г
Забарвлення чорний
Розміри Ширина
77 мм
Висота
153 мм
Глибина
11 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Cubot Note 9 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Cubot Note 9 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Cubot Note 9 Black

Код товару: 118152
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 221715
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222345
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →