Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Cubot KingKong 5 Pro black-orange

Код товару: 234231
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Cubot
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Cubot KingKong 5 Pro black-orange

Новинка отримала міцний невбивний корпус, виготовлений відповідно до трьох стандартів захисту: IP68, IP69K та MIL-STD-810G. Насправді апарат успішно проходить випробування холодом та спекою, пилом, брудом та водою, а також витримує удари та падіння об тверду поверхню.

Ціна: 7353 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Cubot KingKong 5 Pro black-orange

 Продуктивну потужність Кьюбот КінгКонг 5 Про забезпечує швидкий 8-ядерний процесор під управлінням новітньої операційної системи Android 11. Об'єм внутрішньої пам'яті апарата становить 4 Гб ОЗУ та 64 Гб флеш. Передбачено комбінований слот, в якому користувач може встановити додаткову сім-карту або розширити пам'ять microSD. Розмір краплевидного екрану в даній моделі складає 6,1 дюйми. Роздільна здатність HD Plus (720×1560 px) компенсує сучасна IPS-матриця, яка додає екрану яскравості та насиченості. Щільність пікселів на квадратний дюйм дорівнює 282 ppi, а передача кольору здатна радувати 16 млн відтінками. Перші відгуки Cubot KingKong 5 Pro хвалять камери. Фронтальна отримала 25-Мп сенсор,який чудово знімає автопортретне відео та популярні селфі. Вона ж дає можливість спілкуватися по відеозв'язку та допомагає знімати блокування екрану за допомогою функції розпізнавання обличчя. Основна камера смартфона складається із трьох фотомодулів, на чолі якої знаходиться 48-Мп сенсор. Є спалах, автофокус, а також безліч режимів та налаштувань, які допоможуть зафіксувати будь-яку яскраву подію лише одним клацанням. Ціна Cubot KingKong 5 Pro виправдана цілком і повністю. Мобільний може похвалитися гарною автономністю. Місткість акумуляторної батареї становить 8000 мАг. На повному заряді смартфона вистачає на 34 години розмов, 53 години музики 19 годин відео та ігор. Крім цього, девайс може похвалитисямодулем NFC, стерео динаміками, сканером відбитків пальців, акселерометром, датчиком освітленості та наближення, а також усією необхідною системою навігації: GPS, Глонасс, BeiDou, Galileo. Купити Cubot KingKong 5 Pro в Україні зі швидкою відправкою до будь-якого міста рекомендуємо у нашому інтернет-магазині. Девайс включає повну заводську комплектацію та офіційну гарантію. У настройках є українська, російська та інші мови.

Мобільний телефон Cubot KingKong 5 Pro black-orange Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Cubot KingKong 5 Pro black-orange в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Cubot KingKong 5 Pro black-orange в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Cubot KingKong 5 Pro black-orange

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 11
Показувати 6.1"
ЦП MTK6752 (8 ядер по 1.7ГГц)
Матеріал корпусу Пластик
Кількість SIM -карт 2
Камера Основна камера:
48Mpix
Фронтальна камера:
25Mpix
Доступ в Інтернет 2G/3G
Розваги та мультимедіа Є
Інтерфейси та з'єднання USB type C
Організатор Є
Стандарти 2G/3G
Обладнання Смартфон:
Є
Зарядний пристрій:
Є
Акумуляторна батарея:
Є
Кабель USB:
Є
Забарвлення Чорно-жовтогарячий

* Технічні характеристики Мобільний телефон Cubot KingKong 5 Pro black-orange можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Cubot KingKong 5 Pro black-orange

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Cubot KingKong 5 Pro black-orange

Код товару: 117536
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307149
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312499
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →