Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мінімийка Crown CT42023

Код товару: 260291
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Crown
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мінімийка Мінімийка Crown CT42023

Мінімийка Crown CT42023 чудовий інструмент для роботи вдома. Такий дозволить Вам легко очищати тераси, фасади будівель, альтанки, садовий інвентар. В основному використовується для миття автомобілів.

Ціна: 8858 грн
шт

Опис товару Мінімийка Crown CT42023

Мінімийка Crown CT42023 чудовий інструмент для роботи вдома. Такий дозволить Вам легко очищати тераси, фасади будівель, альтанки, садовий інвентар.
 
В основному використовується для миття автомобілів. Ми хочемо акцентувати Вашу увагу на тому, що такий інструмент здатний впоратися з будь-яким навантаженням завдяки високій потужності та надійності конструкції двигуна, насоса.
 
Регульований потік
Зручність, а також ефективність використання такого обладнання багато обумовлено функціональністю. Купити мийку високого тиску CROWN CT42023 вигідне рішення. Модель оснащена універсальним пістолетом із можливістю регулювання потоку. Можна змінювати форму смолоскипа, а також силунапору, коригуючи інструмент згідно з поставленими завданнями.
 
Захист від перегріву
Надійність експлуатації обумовлена ​​наявністю системи захисту двигуна від навантаження. Це дуже важлива функція, що дозволяє виконувати великий обсяг роботи, не ризикуючи втратити мінімийку через згорілий двигун.
 
Ергономічний пістолет
Ми хочемо порекомендувати Вам купити мінімийки CROWN CT42023 для дому. Модель поставляється з ергономічним пістолетом. Він не тільки функціональний, а й зручний у використанні. Ви зможете працювати з ним комфортно за рахунок нековзного покриття.
 
Мобільність
Простота переміщення та транспортування обумовлено наявністю нетільки ручки, але транспортувальних коліс. Це дуже полегшить використання миття високого тиску CROWN CT42023.
 
Функція самоусмоктування
У неї є функція самоусмоктування для забору води з ємності. Вам не обов'язково підключати інструмент до водопроводу. Це дуже зручно для роботи в тих місцях, де просто немає можливості підключити миття високого тиску до водопроводу.
 
Водяний фільтр
Сопло не засмічується завдяки фільтру тонкого очищення. Він дуже важливий для роботи такого обладнання в різних умовах. Він забезпечує надійність експлуатації очищувача високого тиску.

Мінімийка Crown CT42023 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мінімийка Crown CT42023 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мінімийка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мінімийка и купити Мінімийка Crown CT42023 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мінімийка Crown CT42023

Клас Побутовий
Максимальний тиск 150 бар
Мінімальний тиск 110 бар
Виконання 480 л/год
споживана потужність 2000 Вт
Напруга мережі 220-240 В
Нагрівання води Без підігріву
Макс. Температура нагрівання води 60 °С
Використання миючого засобу Так
Форсунки Шланг
Пістолет
Розміри Розміри (ДхШхВ), мм: 420 x 375 x 585
Вага 12.3 кг
Забарвлення Кольоровий

* Технічні характеристики Мінімийка Crown CT42023 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мінімийка Crown CT42023

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Crown CT42023

Код товару: 59488
На замовлення, 1-3 дні
Karcher K 4 9761 грн
Код товару: 174925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176313
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →