Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор Crown CT28001HX-4 BMC

Код товару: 161774
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Crown
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор Crown CT28001HX-4 BMC

Перфоратор • Тип патрона: SDS-plus • Сила удару: 2,3 Дж.

Ціна: 14534 грн
шт

Опис товару Перфоратор Crown CT28001HX-4 BMC

Акумуляторний перфоратор CROWN CT28001HX-4 BMC - це відмінний інструмент для домашнього використання або для роботи на будівельній. майданчику. Він відрізняється високою продуктивністю. Ефективністю застосування це обумовлено використанням потужного двигуна, акумулятора великої ємності, якісного ударного механізму. Перфоратор функціональний, залежно від поставленої задачі, можна покричати потрібний режим роботи для досягнення високого результату виконання мети. Акумуляторний перфоратор CROWN CT28001HX-4 BMC можна купити у нас за найдоступнішою ціною.

Робота не від мережі

Зверніть увагу, модель використовує акумулятор як джерело живлення,що робить перфоратор автономним, мобільним. Його можна застосовувати для експлуатації на віддалених ділянках, за умови повної відсутності мережі. Акумуляторний перфоратор нічим не обмежений у плані пересування, він маневрений, економічний.

Li-ion

Акумулятор, що постачається з CROWN CT28001HX-4 BMC, відрізняється високою надійністю, великим ресурсом роботи. Літій іонні акумулятори набагато довше тримати заряд, сприяють збільшенню терміну служби, оскільки мають більше циклів заряду/розряду. Варто наголосити на тому, що акумулятор захищений від перегріву, перевантаження, перезаряду, немає ефектів саморозряду або пам'яті.

Сучасний безщітковий двигун

Купити акумуляторний перфоратор CROWN CT28001HX-4 BMCвірне рішення, інструмент прослужить довго, навіть за умови інтенсивного використання. Його двигун витривалий, потужний, він не має вузлів з високим ступенем зносу, мотор прослужить набагато довше. Безщітковий двигун примітний тим, що його не потрібно обслуговувати.

Патрон SDS Plus

Посилений патрон здатний справлятися з інтенсивним навантаженням у будь-якому режимі роботи. конструкція забезпечує захист вузлів від пилу, що збільшує ресурс самого патрона, хвостовика оснастки, покращує якість її фіксації. Варто звернути увагу, що акумуляторний перфоратор CROWN CT28001HX-4 BMC не вимагає використання додаткового інструменту для фіксації бура.

Стабільна швидкість Constant Speed

СистемаСтабілізація обертів робить CROWN CT28001HX-4 BMC надійним, довговічним, якісним. При використанні перфоратора під навантаженням швидкість не знижується, це говорить про ефективність роботи залишається на колишньому рівні. Крім того, система стабілізації швидкості гарантує нормальне навантаження на інструмент.

4 режими роботи

Купити акумуляторний перфоратор CROWN CT28001HX-4 BMC можна для вирішення широкого спектру завдань. Він має режими свердління, буріння, режим відбійного молотка. Існує додаткова функція регулювання положення долота, що дозволить підібрати оптимальне положення для комфортного виконання поставлених завдань.

Запобіжна муфта

Використовувати такий інструмент зручно,комфортно, безпечно. Система запобіжної муфти забезпечує блокування обертання при заклинюванні оснастки в отворі. Вона захистить вас від зворотного удару, а також захистить акумуляторний перфоратор CROWN CT28001HX-4 BMC від пошкоджень.

7 причин купити акумуляторний перфоратор CROWN CT28001HX-4 BMC

  1. Автономний інструмент, який не залежить від мережі, може працювати на віддалених ділянках.
  2. Безщітковий двигун витримує значні навантаження, не потребує обслуговування.
  3. Акумулятор Li-ion типу без саморозряду, ефекту пам'яті.
  4. Велика потужність та ємність батареї дозволять перфоратору повністю розкритися.
  5. Стабільна швидкість під навантаженням забезпечує ефективністьвикористання перфоратора.
  6. Антивібраційне навантаження знижує втому при тривалій роботі.
  7. Запобіжна муфта захистить у критичній ситуації.
  8.  

Перфоратор Crown CT28001HX-4 BMC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор Crown CT28001HX-4 BMC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор Crown CT28001HX-4 BMC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор Crown CT28001HX-4 BMC

Тип картриджа Перфоратор
Режими Свердління:
є

Удар+свердління:
є

Удар:
є
Сила удару 2,3
Обладнання Безшнуровий важкий молоток роторний 1 шт.
Посібник для власника 1 шт.
Додаткова ручка 1 шт.
Обмежувач глибини 1 шт.
Батарея 2 шт.
Зарядний пристрій 1шт.

* Технічні характеристики Перфоратор Crown CT28001HX-4 BMC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор Crown CT28001HX-4 BMC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Crown CT28001HX-4 BMC

Код товару: 20230
На замовлення, 1-3 дні
Sparky BP 750CE 14749 грн
Код товару: 119388
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119788
На замовлення, 1-3 дні
Sparky BP 860CE 17286 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →