Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут Crown CT22015HX

Код товару: 188770
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Crown
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут Crown CT22015HX

Акумуляторний гайковерт CROWN CT22015HX-4 TB – це надійний інструмент, що використовується для відкручування або закручування болтів, гайок, а також використовується для роботи з іншими елементами кріплення великий крутний момент дозволить закручувати різьблення М22, що говорить про високу продуктивність такої моделі. Також варто наголосити на тому, що сам по собі акумуляторний гайковерт CROWN CT22015HX-4 TB ергономічний, він відмінно підійде як для домашнього майстра, так і для професіонала. Навіть новачок зможе швидко освоїти його, чому сприяє проста система правління.

Ціна: 3354 грн
шт

Опис товару Шурупокрут Crown CT22015HX

Li-ion акумулятора Акумуляторний гайковерт не потребує підключення до мережі. Використовується акумулятор як джерела живлення, що робить інструмент мобільним, маневреним, автономним щодо використання. Купити такий вигідно для роботи на будівництві, майстерні. Варто зазначити, що сам акумулятор не має ефекту пам'яті та саморозряду, він довговічний за рахунок збільшеної кількості циклів заряду та розряду, це обумовлено використанням елементів живлення Samsung. Безщітковий двигун Зверніть увагу, акумуляторний гайковерт купити вигідно, оскільки CROWN CT22015HX-4 TB обладнаний довговічним та витривалим двигуном безщіткового типу. Такий двигун примітний тим, що особливість його конструкції дозволить.позбавитися необхідності обслуговування, немає вузлів з високим ступенем зносу. Сам двигун має великий ресурс роботи, значні характеристики, що забезпечують продуктивність, надійність, якість гайковерта. Тримач приладдя квадрат 1/2” Варто сказати, використовувати гайковерт CROWN CT22015HX-4 TB досить просто, його битоутримувач виконаний так, щоб можна було однією рукою міняти приладдя, не відчуваючи при цьому будь-який дискомфорт чи незручність. Використання міцних зносостійких матеріалів забезпечує для інструменту додатковий ресурс. Електронне регулювання швидкості Акумуляторний гайковерт CROWN CT22015HX-4 TB відмінно підійде для вирішення більшості.задач. Система плавного регулювання швидкості сприяє можливості контролювати робочий процес із особливою точністю. Вона регулює кількість обертів шпинделя, дозволить контролювати навантаження на інструмент, контролювати витрати заряду акумулятора. Регулятор моменту, що крутить Повний контроль робочого процесу обумовлений можливістю регулювати момент, що крутить. Купити акумуляторний гайковерт CROWN CT22015HX-4 TB дешево вірне рішення, модель з регулюванням швидкості та крутного моменту дозволить досягти найвищого результату роботи.

Шурупокрут Crown CT22015HX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут Crown CT22015HX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут Crown CT22015HX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут Crown CT22015HX

Тип гайковерт
живлення Акумуляторний
Напруга 18.0
Тип картриджа Квадрат 1/2
Обладнання Акумуляторний ударний гайковерт 1 шт.
Інструкція з експлуатації 1 шт.
Акумулятор 2шт.
Зарядний пристрій 1шт.
Сумка для перенесення 1 шт.
Торцева головка 2шт.
Пружина 1шт.
Штифт 2шт.

* Технічні характеристики Шурупокрут Crown CT22015HX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут Crown CT22015HX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Crown CT22015HX

Код товару: 156985
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219147
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174491
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →