Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пневматична зброя CROSMAN PFM16

Код товару: 291987
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Crosman
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пневматична зброя Пневматична зброя CROSMAN PFM16

Crosman PFM-16 відноситься до газобалонної пневматики, джерелом енергії служить стандартний 12 грамовий балончик з вуглекислотою. Одного балона з CO2 буде достатньо для здійснення близько 80 пострілів. Для виготовлення корпусу використовувався металевий сплав, тому пістолет масою максимально нагадує бойовий. Затвор нерухомий. Накладки на ручці пластикові. Ствол сталевий, гладкий. Магазин на 20 сталевих кульок ВР калібру 4,5 мм. Початкова швидкість кулі 125 м/с. Прицільні пристрої відкриті, нерегульовані цілік і мушка. Зліва на корпусі знаходиться неавтоматичний запобіжник, який захищає від випадкового пострілу.

Ціна: 2580 грн
шт

Опис товару Пневматична зброя CROSMAN PFM16

Пневматичний пістолет Crosman PFM-16 представлений фірмою Crosman, найбільшого виробника пневматичної зброї у США. Компанія заснована в Рочестері, у 1924 році. Продукція Crosman, порівняно, недорога та орієнтована на молодіжну аудиторію. Її якість та точність вважаються порівнянними з європейськими стандартами. Пістолет Crosman PFM16 – пневматична копія бойового пістолета знаменитої італійської фірми Beretta 84FS, популярної як на цивільному ринку зброї, так і в правоохоронних службах та детективних агентствах.

Пневматична зброя CROSMAN PFM16 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пневматична зброя CROSMAN PFM16 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пневматична зброя купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пневматична зброя и купити Пневматична зброя CROSMAN PFM16 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пневматична зброя CROSMAN PFM16

Тип газобалонний
Початкова швидкість кулі 125 м/с
Калібр 4.5 мм
Джерело енергії Балон CO2
Тип боєприпасів кульки
Тип зору Прицільна планка
Місткість магазину 20 шт
Вага 650 г

* Технічні характеристики Пневматична зброя CROSMAN PFM16 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пневматична зброя CROSMAN PFM16

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CROSMAN PFM16

Код товару: 320494
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334282
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320503
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →