Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж CRKT "Piet™ Blue D2" (5390B)

Код товару: 306120
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: CRKT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж CRKT "Piet™ Blue D2" (5390B)

Зазвичай Джеспер створює свої нестандартні твори у своєму магазині в Легструпі, Данія. Тим не менш, Piet ™ був вперше замальований у міжнародному аеропорту Портленд відразу після його першого візиту до міста. З сатиновою обробкою та вертикальним шліфуванням лезо формату drop point міцне, але легке, воно буде непомітним для очей, поки не прийде час розкрити упаковку улюблених снеків. Він ідеально збалансований завдяки компактній, але дуже ергономічній нейлоновій ручці, армованій скловолокном, та кліпсі, яка робить його ледве помітним у кишені робочих штанів. Лезо швидко розгортається завдяки великому отвору для великого пальця і ​​надійно утримується на місці за допомогою лайнера, що фіксує.

Ціна: 2537 грн
шт

Опис товару Ніж CRKT "Piet™ Blue D2" (5390B)

Чудові характеристики: лезо із сталі D2 для відмінного утримання гостроти кромки. Класична форма клинка забезпечує доведену оптимальну корисну довжину кромки. Для правші та шульги: отвір для великого пальця дозволяє відкривати лезо будь-якою рукою. Міцний та легкий: ручка з нейлону, армованого скловолокном, міцна та легка. Легке закриття Liner Lock можна легко закрити однією рукою. Варіанти перенесення: кліпса переставляється.

Ніж CRKT "Piet™ Blue D2" (5390B) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж CRKT "Piet™ Blue D2" (5390B) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж CRKT "Piet™ Blue D2" (5390B) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж CRKT "Piet™ Blue D2" (5390B)

Загальна довжина, мм 164мм
Тип Складаний
Огляд Туристичний
Scabbard/Czech Відсутнє
Лезо Д 2
Тип замка Liner-Lock
Країна-виробник товарів Китай

* Технічні характеристики Ніж CRKT "Piet™ Blue D2" (5390B) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж CRKT "Piet™ Blue D2" (5390B)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CRKT "Piet™ Blue D2" (5390B)

Код товару: 318443
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318444
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318445
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →