Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Creative Sound Blaster X3 (70SB181000000)

Код товару: 237980
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Creative
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Creative Sound Blaster X3 (70SB181000000)

Sound Blaster X3 - зовнішня звукова карта високої роздільної здатності 7.1 з підсилювачем, USB-ЦАП та Super X-Fi для ПК та Mac.
Віртуальний об'ємний звук 7.1
Якщо ви віддаєте перевагу типовому віртуальному об'ємному звуку 7.1 без голографії для навушників, X3 також підтримує віртуальний об'ємний звук 7.1 для навушників.

Ціна: 8471 грн
шт

Опис товару Навушники Creative Sound Blaster X3 (70SB181000000)

 Sound Blaster X3 - зовнішня звукова карта високої роздільної здатності 7.1 з підсилювачем, USB-ЦАП та Super X-Fi для ПК та Mac.

Віртуальний об'ємний звук 7.1
  Якщо ви віддаєте перевагу типовому віртуальному об'ємному звуку 7.1 без голографії для навушників, X3 також підтримує віртуальний об'ємний звук 7.1 для навушників.
 
  Це ще не все - Sound Blaster X3 працює не тільки в навушниках. Завдяки підтримці багатоканального аудіо виходу з дискретним об'ємним звуком до 7.1 у динаміках, ви можете без особливих зусиль насолоджуватися переглядом останніх серіалів, забезпечуючи об'ємний звук, який чітко налаштований для вашого звукового середовища.
 
   Вам більше не потрібно жертвувати фізичним простором усвоїй кімнаті заради цієї звукової системи 7.1! Просто підключіть карту Sound Blaster X3 до комп'ютера і отримайте реалістичний об'ємний звук, що ідеально підходить для ігрових сесій з друзями або для того, щоб справити враження на когось особливого під час вечорів кіно.
 
Налаштуйте режими еквалайзера
  При першому підключенні встановлюються спеціально налаштовані режими еквалайзера, призначені для покращення звуку в різних програмах. Просто натисніть кнопку «Mode» на X3, щоб перемикатися між різними режимами – Music, Movie та Footstep Enhancer.
 
  Ці режими еквалайзера можна налаштовувати, тому ви можете додатково налаштувати їх ввідповідно до своїх уподобань і зберегти налаштування для кожного режиму за допомогою програмного забезпечення Sound Blaster Command або мобільної програми.
 
Ідеальне поєднання чату та ігри
  Знайдіть ідеальну гармонію між джерелами звуку за допомогою функції X3 Audio Balance - ідеально підходить для конференц-зв'язку, слухаючи музику або подкасти. Ручка регулювання гучності X3 дозволяє перемикати керування звуком між інтерфейсом SPDIF та лінійними джерелами, просто повертаючи ручку зліва направо та навпаки.
 
   Ви також можете регулювати гучність звуку гри та голосів товаришів по команді, щоб краще їх чути.
 
Кілька режимівроботи.
X3 надзвичайно універсальний і сумісний з багатьма пристроями! Він має незліченні можливості підключення та розроблений спеціально для використання з кількома платформами - ви будете розпещені вибором.
 
Потужна якість звуку
Sound Blaster X3 оснащений підсилювачем для навушників з опором 600 Ом, який легко справляється з навушниками студійної якості. У поєднанні з відтворенням у діапазоні 32 біт/192 кГц він забезпечує чистий і точний звук. Додаткова потужність підсилювача дає більшу гучність!
 
Провідна в галузі технологія обробки звуку
  Щоб ще більше покращити якість звуку X3, ми також представили нашіпровідні в галузі технології обробки звуку, використовуючи повний набір покращень звуку Sound Blaster Acoustic Engine і надані через оновлене програмне забезпечення Sound Blaster Command.
 
   Завдяки спрощенню та оптимізації тепер простіше, ніж будь-коли, адаптувати звук до ваших конкретних потреб. Якщо ви змінюєте налаштування звуку між фільмами, музикою та навіть іграми, ви можете зберігати та перемикатися між різними профілями одним клацанням миші.
 
Мобільний пульт дистанційного керування
  Для ще більшої зручності ви також можете керувати Sound Blaster X3 зі свого мобільного пристрою за допомогою бездротового зв'язку Bluetooth Low Energy (BLE) через програму Sound BlasterCommand. Без клопоту перемикання між ПК та консоллю ви можете налаштовувати та зберігати налаштування еквалайзера, перемикатися між еквалайзером та SXFI або перемикатися між входом для навушників чи динаміка – всі необхідні елементи керування знаходяться на вашому мобільному телефоні.
 
*Технологія Dolby Digital Live доступна лише для Windows.

Навушники Creative Sound Blaster X3 (70SB181000000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Creative Sound Blaster X3 (70SB181000000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Creative Sound Blaster X3 (70SB181000000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Creative Sound Blaster X3 (70SB181000000)

Тип pderjdfz rfhnf
Тип дизайну високої роздільної здатності 7.1 з підсилювачем
Метод з'єднання USB-ЦАП та Super X-Fi для ПК та Mac.
Версія Bluetooth ні
Тип акустичної конструкції типовий віртуальний об'ємний звук 7.1 без голографії для навушників, X3 також підтримує віртуальний об'ємний звук 7.1 для навушників
Тип кріплення провідний
Дизайн випромінювача Функції X3 Audio Balance - ідеально підходить для конференц-зв'язку, слухаючи музику або подкасти.
Підтримка об'ємного звуку є
КОНТРОЛЬ usb від мережі
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Навушники Creative Sound Blaster X3 (70SB181000000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Creative Sound Blaster X3 (70SB181000000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Creative Sound Blaster X3 (70SB181000000)

Код товару: 347460
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348910
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342362
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →