Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

CONTOUR PRO

Код товару: 175075
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: CONTOUR
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі - це кухня CONTOUR PRO

В комплекті:
1 х універсальний ніж;
1 х ніж для рубання м'яса;
1 х ніж для філе;
1 х топірець;
1 х ніж для чищення та різання овочів;
1 х ножиці;
4х ножа для стейків;
1 х агнітний тримач ножів

Ціна: 774 грн
шт

Опис товару CONTOUR PRO

Ідеальний набір професійних ножів для кухні Contour Pro (Контур Про). 10 предметів на усі випадки. Нержавіюча сталь, силіконові ручки. Зараз ринок переповнений різного роду наборами ножів, але мало хто може похвалитися гідною якістю матеріалу та зручністю при нарізці. Хороший ніж повинен мати гостре і міцне лезо, а також зручну ручку, щоб рука не ковзала і Ви уникнули порізів. До вашої уваги ми хочемо представити набір кухонних ножів Contour Pro Knives (Контур Про) - це ножі з гострими лезами з нержавіючої сталі та ергономічними силіконовими ручками, що не ковзають. Такі ножі ідеально для різання м'яса, риби, овочів, хліба та багато іншого. Відмінно підходять як для правші, так і для шульги.Тепер Ви зможете порізати хліб тонкими шматочками, ледве доторкнувшись до нього ножем. Набір ножів Contour Pro Knives (Контр Про) - це професійна серія стильних та функціональних ножів, які розроблені за найкращими стандартами з нержавіючої сталі. Бажаєте стати справжнім майстром у швидкому приготуванні страв? Якщо так, то не обійтися без набору ножів Contour Pro Knives. Ножі Contour Pro Knives виготовлені за класичним дизайном, мають нові, ідеально збалансовані ручки, леза з косим, ​​увігнутим гострим краєм. Дизайн рукоятки продуманий так, щоб Ваша рука не втомлювалася навіть за дуже тривалого використання ножів. Набір ножів Contour Pro Knives чудово підійде для точного нарізування, тоненького нарізування,нарізування кубиками та рубки, шатківниці. Ви легко зможете подрібнювати овочі та фрукти, м'ясо чи сир, заморожені чи гарячі продукти, а також кістки! При цьому ножі залишаються гострими і їх не потрібно буде точити! Такий набір ножів має бути на кожній кухні! Ніж універсальний – один з основних ножів на кухні. За формою схожий на кухарський. Зазвичай його використовують при нарізанні салату, сиру, ковбаси, хліба, цибулі. Ніж для рубання м'яса та різання заморожених продуктів дуже практичний і зручний, він може різати навіть такі тверді предмети, як убитий у дошку металевий цвях. Він має товсте міцне лезо з гострою кромкою, що власне і дозволяє без зусиль розрізати або порубати тверді ділянки продукту. Ніж дляЧищення та різання овочів допоможе швидко і стильно оформити літній салат. Ніж для стейка з міцним гострим лезом, що не гнеться і допоможе розправитися з будь-яким типом м'яса. Ніж філейний відрізняється найдовшим лезом серед інших ножів. Завдяки тонкому і гострому лезу він дозволить Вам швидко позбутися плівки та шкіри, обробити рибу та відокремити жили. Гострі ножиці також незамінна річ на кожній кухні. Вони допоможуть Вам відрізати плавці у риби та жирну частину у великому шматку м'яса тощо.

CONTOUR PRO Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити CONTOUR PRO в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі - це кухня купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі - це кухня и купити CONTOUR PRO в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару CONTOUR PRO

Довжина леза Ніж Універсальний 18x6x1мм
Ніж-топірка для м'яса - 13x8x1 мм. (1 шт.);
Ніж Філейний – 16x3x1мм. (1 шт.);
Різак - 24x3x1мм. (1 шт);
Ніж для очищення шкірки – 8x1x1мм. (1 шт.);
Ніж для нарізки стейків – 10x2x1мм. (4 шт);
Лезо нержавіюча сталь
Серія для приготування їжі
Тип ніж кухонний
Тип леза Нержавіюча сталь
Тип кріплення ручки Литий
Матеріал ручки Пластик
Колір ручки червоний
Колір леза сірий
Країна-виробник товарів Китай

* Технічні характеристики CONTOUR PRO можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - CONTOUR PRO

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CONTOUR PRO

Код товару: 275743
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 275471
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 275476
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →