Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник CONCEPT RK 4170

Код товару: 344371
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Concept
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник CONCEPT RK 4170

Електрочайник CONCEPT RK 4170 поєднує в собі сучасні технології та корисні функції. Він відрізняється привабливим дизайном, що підкреслюється елегантним дизайном та чітким цифровим дисплеєм, розташованим на корпусі чайника.

Ціна: 2666 грн
шт

Опис товару Електрочайник CONCEPT RK 4170

Електрочайник CONCEPT RK 4170 поєднує в собі сучасні технології та корисні функції. Він відрізняється привабливим дизайном, який підкреслюється елегантним дизайном та чітким цифровим дисплеєм, розташованим на корпусі чайника.
 
Чайник RK4170 дозволяє регулювати температуру на п'яти рівнях: 40°C, 60°C, 80°C, 90°C та 100°C. За допомогою однієї кнопки ви можете легко вибрати саме те значення, яке вам потрібно. Завдяки зручному для читання цифровому дисплею на корпусі чайника у вас буде ідеальний огляд встановленої програми і поточної температури води. Завдяки функції KEEP WARM чайник може підтримувати задану температуру води до 4 годин.
 
Чайник має знімнукришку з вбудованим фільтром, що перешкоджає утворенню відкладень, та великий заливний отвір для зручного наповнення водою. Гладке дно із прихованим нагрівальним елементом запобігає утворенню накипу. Великий індикатор води усередині чайника дозволяє легко побачити кількість води. Він має повністю поворотну основу з місцем для зберігання зайвого шнура, на якому ви можете поставити чайник під будь-яким кутом.
 
Нагрівач британської марки STRIX, яким оснащений чайник RK4170 - це гарантія найвищої якості та її надійності. Завдяки використанню компонентів найвищої якості, це чайник на довгі роки!
 
Чайник RK4170 сконструйований таким чином, щобне обпектися. Він має спеціальну поверхню Cool Touch, яка не нагрівається, тому ви можете бути впевнені, що вона завжди буде прохолодною на дотик.

Електрочайник CONCEPT RK 4170 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник CONCEPT RK 4170 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник CONCEPT RK 4170 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник CONCEPT RK 4170

Об `єм 1.7 л
Потужність 1700 Вт
Тип нагрівального елемента Скрытый (диск)
Матеріал корпусу Пластик
Дисплей Есть
Індикація включення Есть
Індикатор рівня води Есть
Фільтр Фильтр от накипи
Тип Обычный
Для дома
Підставка Есть
Підсвічування Есть
Таймер Есть
Терморегулятор Есть
Габарити (ВхШхГ) 28 х 23 х 18 см
Вага 1.37 кг
Колір Черный

* Технічні характеристики Електрочайник CONCEPT RK 4170 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник CONCEPT RK 4170

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CONCEPT RK 4170

Код товару: 278490
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286361
На замовлення, 1-3 дні
ECG RK 1791 2709 грн
Код товару: 84970
На замовлення, 1-3 дні
Ariete 2877 blue 2795 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →