Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Хлібопічка Concept PC 5510

Код товару: 265160
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Concept
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Хлібопічки Хлібопічка Concept PC 5510

Хлібопічка Concept PC 5510 із споживаною потужністю 550 Вт пропонує 12 встановлених програм, можливість відкладеного старту та функцію "Підтримка тепла" для підтримки температури. Ви можете вибрати один із двох розмірів хліба та трьох етапів випікання.

Ціна: 2881 грн
шт

Опис товару Хлібопічка Concept PC 5510

Хлібопічка Concept PC 5510 із споживаною потужністю 550 Вт пропонує 12 попередньо встановлених програм, можливість відкладеного старту та функцію "Підтримка тепла" для підтримки температури. Ви можете вибрати один із двох розмірів хліба та трьох етапів випікання.
 
Особливості моделі:
12 встановлених програм
Вибір розміру буханця
Знімна антипригарна форма
 
Завжди свіжий
Вам також подобається, коли запах свіжої випічки будить вас вранці? У хлібопечі від Concept ви можете прокидатися таким розкішним чином, наприклад, щоранку. Регульований 13-годинний таймер гарантує, що випікання хліба починається повністю автоматично, а завдякиБезшумну роботу пекарні можна випікати хліб протягом ночі. Завдяки функції ЗБЕРІГТИ ТЕПЛО хліб залишатиметься в теплі ще на годину після випічки.
 
Розмір та випічка на ваш смак
Хлібопіч PC5510 пропонує на вибір два розміри хліба: 700 або 1000 г. Вам вирішувати, для скількох обідаючих ви приготуєте хліб. При цьому ви можете вибрати один із трьох етапів випікання коржа (світлий, середній, темний) саме залежно від того, як вам це подобається.
 
Як легко
З домашньою хлібопічкою PC5510 приготування хліба дуже простий. Весь процес випікання повністю автоматизований. Все, що вам потрібно зробити, це покласти у форму для запікання необхідні інгредієнти, вибрати бажанупрограму, ступінь запікання скоринки та приблизну вагу готового хліба. Вам не потрібно турбуватися про все інше. Завдяки гаку для замісу він сам обробляє інгредієнти, дозволяє тесту піднятися, а потім починає випікання. В результаті вийшла квартира з гарним ароматом та хліб саме на ваш смак. Крім випічки різних сортів хліба, у пекарні можна також приготувати тісто для подальшого використання (пироги на заквасці, рулети, десерти, макарони, локшина).
 
Швидке обслуговування
Внутрішній контейнер знімний і має антипригарне покриття, тому тісто в ньому не запікається і готовий хліб можна легко витягнути з нього. Це полегшує чищення.

Хлібопічка Concept PC 5510 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Хлібопічка Concept PC 5510 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Хлібопічки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Хлібопічки и купити Хлібопічка Concept PC 5510 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Хлібопічка Concept PC 5510

Максимальна вага випічки 1 кг
Регулювання ваги випічки Є
Потужність 550 Вт
Форма випічки Цегла
Прямокутна
Вибір кольору скоринки Є
Таймер Є
Підтримка температури Є
Кількість програм для випічки я
Заміс тіста Є
Прискорена випічка Так
Хліб із борошна грубого помелу Так
Французький багет Так
Бездрожжева випічка Так
Види хліба пшеничний
французька
цільнозерновий
без глютену
солодкий хліб
торт
випічка
заміс тесту
сендвіч
Країна-виробник Так
Солодка випічка Так
Диспенсер Є
Кількість тістомішувачів 1
Захист від перегріву Є
Матеріал корпусу Пластик
Габарити Розміри (ВхШхГ), см: 25 x 20 x 33
Колір Чорний

* Технічні характеристики Хлібопічка Concept PC 5510 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Хлібопічка Concept PC 5510

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Concept PC 5510

Код товару: 302753
На замовлення, 1-3 дні
Vimar VBM-744 3053 грн
Код товару: 342050
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370699
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →