Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Cogito Pop Black Mamba (CW3.0-001-01)

Код товару: 286382
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Cogito
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Cogito Pop Black Mamba (CW3.0-001-01)

Cogito Pop – молодший брат Cogito Classic. Від творців їм дісталися загальні годинникові механізми, електронна «начинка» і водонепроникний корпус. Невеликі зміни торкнулися функціоналу (відсутнє текстове поле для відображення імен вхідних дзвінків, що тільки збільшує тривалість роботи батареї), але все ж таки основна відмінність – це дизайн.

Ціна: 3010 грн
шт

Опис товару Cogito Pop Black Mamba (CW3.0-001-01)

 ДИЗАЙН

Насамперед, Cogito Pop – це модний аксесуар. Зручний, яскравий, функціональний. Завдяки новинкам технології – ще й невибагливий. Покриття корпусу довговічне і не боїться подряпин. Гіпоалергенний ремінець збереже насичений колір навіть у сонячному кліматі.
 
Розробку зовнішнього вигляду пристрою довірили відомому французькому індустріальному дизайнеру Xavier Houy, на рахунку якого цього року стало на п'ять нагород від Consumer Electronics Show (CES) більше, крім інших.
 
ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?
Щоб розпочати роботу з пристроєм, достатньо ознайомитися з інструкцією, встановити на смартфон або планшет фірмову програму Connected Watch App та встановити з'єднання через Bluetooth. У програмі ви зможете налаштувати список необхідних вам повідомлень. Так, прочитавши ім'я контакту в повідомленні, ви зможете вирішити, чи відповідати на дзвінок відразу. Іконки на цифровому дисплеї стають помітними,

Cogito Pop Black Mamba (CW3.0-001-01) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Cogito Pop Black Mamba (CW3.0-001-01) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Cogito Pop Black Mamba (CW3.0-001-01) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Cogito Pop Black Mamba (CW3.0-001-01)

Тип Дорослий смарт годинник
Підтримка мобільних пристроїв IOS, Android
Матеріал корпусу Чорний
Розміри (SHHVKHT) Ø 43 мм, довжина ремінця 26 см
Вага 41 г
Інтерфейси Вібрація; 5 іконок: вхідні та пропущені дзвінки; електронна пошта; SMS або повідомлення із соціальних мереж; нагадування з календаря
додаткова інформація Bluetooth 4.0

* Технічні характеристики Cogito Pop Black Mamba (CW3.0-001-01) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Cogito Pop Black Mamba (CW3.0-001-01)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Cogito Pop Black Mamba (CW3.0-001-01)

Код товару: 223172
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349787
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 322728
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →