Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тостер Clatronic TAM 3688

Код товару: 136493
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Clatronic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тостери Тостер Clatronic TAM 3688

Тостер багатофункціональний; потужність: 1250 Вт; кількість ступенів обсмажування: 7; матеріал корпусу: сталь/пластик; колір: сталь/чорний

Ціна: 2881 грн
шт

Опис товару Тостер Clatronic TAM 3688

Тостер Clatronic TAM 3688 дуже багатофункціональний і простий в управлінні. З його допомогою ви можете приготувати не тільки ідеальні тости на сніданок, але й відварити овочі або яйця на пару, підсмажити омлет, яєчню-глазунью і яєчню-бовтанням, зробити яйця-пашот. Для приготування тостів просто оберіть необхідну температуру, залежно від того, наскільки засмажені тости Ви любите, увімкніть прилад. Кнопка «Стоп» дозволить вилучити тости заздалегідь вручну. Щоб готувати їжу на пару, залийте в нижній контейнер воду, далі помістіть яйця або овочі у призначений для цього лоток і увімкніть тостер. За один раз можна зварити до 5 яєць. В інструкції з експлуатації докладно описано, як готувати теабо іншу страву в цьому тостері.
 
Прилад Clatronic TAM 3688 має великий функціонал, покликаний зробити Ваше життя простішим і комфортнішим. Існує функція розморожування для підсмажування глибоко замороженого хліба. І функція розігріву для того, щоб швидко розігрівати раніше підсмажений хліб. Також є можливість підсмажити або розігріти булочки за допомогою знімних грат, для цього складіть металеві гачки поставте грати на шахту тостера.
 
Модель Clatronic TAM 3688 виготовлена ​​з якісних матеріалів, корпус виконаний у сріблястому кольорі з чорними елементами. Ніжки прогумовані, що не дозволяє тостеру ковзати поверхнею і робить його стійким. У догляді він простий,знімні частини легко миються, а піддон для крихт можна швидко очистити.

Тостер Clatronic TAM 3688 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тостер Clatronic TAM 3688 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тостери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тостери и купити Тостер Clatronic TAM 3688 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тостер Clatronic TAM 3688

Потужність 1250 Вт
Кількість тостів 2 шт
Кількість відділень 2 шт
Регулювання ступеня смаження 7 шт
Кнопка скасування Є
Функція розморожування Є
Функція нагріву Є
Одностороннє смаження Є
Автоматичне центрування тостів Є
Країна-виробник ні
Піддон для крихт Є
Тип керування Механіка
Термоізольований корпус Є
Матеріал корпусу Метал\пластик
Відсік для шнура Є
Регулювання 5 в 1 - підсмажування, приготування яєць, приготування на пару Вимикач (2 контрольні лампи) Зберігання шнура Захист від перегріву Висока стабільність завдяки прогумованим ніжкам Функція розморожування/підігріву/швидкої зупинки (горить синім кольором) Безперервно регульований термостат Функція для крихт Приготування до 5 яєць Омлет, яєчня та яєчня-бовтання Пароварка для здорового приготування їжі Знімний утримувач яйця
Колір Нержавіюча сталь/чорний

* Технічні характеристики Тостер Clatronic TAM 3688 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тостер Clatronic TAM 3688

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Clatronic TAM 3688

Код товару: 302729
На замовлення, 1-3 дні
TEFAL TT 693110 2924 грн
Код товару: 208624
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 275999
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →