Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример Clatronic NE 3595

Код товару: 125685
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Clatronic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери Тример Clatronic NE 3595

Призначення: для вух/носа; Насадок у комплекті: 1; Установок довжини: 1; Покриття лез: нержавіюча сталь; Джерело живлення: батареї;

Ціна: 688 грн
шт

Опис товару Тример Clatronic NE 3595

Тример Clatronic NE 3595 призначений для делікатної та ретельної гігієни області носа та вух. Це зручний і компактний прилад, який працює від однієї батареї типу AA і має нековзний корпус завдяки спеціальному покриттю з прогумованими вставками. Для зручності процедури є додаткове підсвічування, щоб не пропустити жодного волоска. Леза тримера Clatronic NE 3595 виконані з високоякісної нержавіючої сталі, що гарантує відмінний результат. Інструмент працює без неприємних вібрацій та зайвого шуму, дбайливо видаляючи всі непотрібні волоски. Для очищення Clatronic NE 3595 достатньо від'єднати головку тримера, а для захисту лез приладу передбачено спеціальний захисний ковпачок.

Тример Clatronic NE 3595 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример Clatronic NE 3595 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери и купити Тример Clatronic NE 3595 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример Clatronic NE 3595

Зона використання Тример
Живлення Батарейки
Насадки Підсвічування
Тип встановлення довжини 1
Потужність ні
Габарити ні
Колір Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Тример Clatronic NE 3595 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример Clatronic NE 3595

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Clatronic NE 3595

Код товару: 378771
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 378621
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →