Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска CLATRONIC DB 3704

Код товару: 141480
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Clatronic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска CLATRONIC DB 3704

Праска з парою • підошва: нержавіюча сталь • потужність: 2200 Вт

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Праска CLATRONIC DB 3704

Праска Clatronic DB 3704 з парогенератором і можливістю вертикального відпарювання стане в нагоді в будь-якій родині. Потрібно погладити сорочку для сина, костюм чоловікові на роботу чи улюблену сукню дочки, з цими завданнями з легкістю впорається Ваш персональний помічник та один від німецького виробника. Але і не нагрітому стані праска з цікавою додатковою функцією лампового світильника принесе користь, освітлюючи кімнату темної ночі. Мобільний, легкий (маса всього 0,85 кг) і потужний (2200Вт) агрегат з об'ємом резервуара для води 250 мл - це оптимальний варіант у співвідношенні ціна/якість.
 
У разі, якщо навіть на максимальній температурі не вдалося позбутися глибокої заломи, на допомогу прийдемонайпотужніший паровий удар, активувати який можна натисканням лише однієї кнопки, розташованої на корпусі. Увімкнення подібної функції потребує періодичної перезарядки для накопичення наступної порції гарячої пари. Проста, але надійна протикрапельна система убезпечить одяг від води, що витікає, якщо температури не достатньо для пароутворення. Вбудована в апарат система очищення включається в роботу, у тому випадку, коли жорстка вода залишає велику кількість сольових опадів і потрібно негайне видалення накипу. Подібне конструктивне рішення значно полегшує користувачеві догляд за електроприладом.

Праска CLATRONIC DB 3704 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска CLATRONIC DB 3704 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска CLATRONIC DB 3704 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска CLATRONIC DB 3704

Потужність 2200 Вт
Підошва Нержавіюча сталь
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 250 мл
Автоматичне відключення Ні
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин ні
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Вага Вага: 0.85 кг

* Технічні характеристики Праска CLATRONIC DB 3704 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска CLATRONIC DB 3704

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CLATRONIC DB 3704

Код товару: 157205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233358
На замовлення, 1-3 дні
FIRST FA-5618-6 1247 грн
Код товару: 233359
На замовлення, 1-3 дні
FIRST FA-5618-7 1247 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →