Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сканер штрих коду CINO PF680BT-BSS Black (9585)

Код товару: 157618
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Cino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сканери штрих -коду Сканер штрих коду CINO PF680BT-BSS Black (9585)

Сканер штрих-коду CINO PF680BT-BSS Black (9585) - міцний і компактний кишеньковий сканер штрих-коду з бездротовою технологією Bluetooth v 4.0 та технологією обробки зображень FuzzyScan 3.0.

Ціна: 387 грн
шт

Опис товару Сканер штрих коду CINO PF680BT-BSS Black (9585)

 Док станція в комплекті. Швидкість сканування до 500 скан/сек. Компактний сканер штрих-коду Cino PF680BT з функціональністю пристроїв промислового класу забезпечує мобільне сканування штрих-кодів та збір даних на підприємствах торгівлі, у сфері послуг та розваг, на складах та оптових базах. Інноваційна технологія декодування штрих-кодів FuzzyScan 3.0 та скануюча система Linear Image дозволяють сканеру Cino PF680BT швидко та легко зчитувати низькоконтрастні, пошкоджені, змащені, погано надруковані та ламіновані штрих-коди. Крім цього, він сканує паперові та електронні штрих-коди з РК-дисплея. Нова бездротова технологія Bluetooth 4.0 дозволяє легко з'єднатися з більшістю Bluetooth пристроївта смартфонами з операційною системою iOS та Android. Крім операцій сканування online, сканер може виконувати пакетне сканування, дозволяючи зберігати в пам'яті близько 80 000 EAN-13 штрих-кодів. Це дає можливість зберігати дані про кількість разом із штрих-кодами. Пакетний режим є чудовим рішенням для автоматизації переобліку, забезпечуючи просту функцію збору інформації. Ергономічний дизайн надає легке керування під час експлуатації сканера. Сканер PF680BT оснащений однією великою кнопкою сканування та двома функціональними клавішами. Ці клавіші дозволяють швидко вимикати сканер і ввімкнути режим сну без сканування командного штрих-коду. Наприклад, під час роботи з iOS-пристроями можна швидкоперемикатися між скануванням штрих-кодів та екранною клавіатурою, натиснувши двічі функціональну клавішу. Посилений корпус пристрою дозволяє витримувати падіння з 1,8 м на бетонну поверхню, а клас захисту IP65 надійно захищає від проникнення всередину пилу та рідини. Ці особливості роблять сканер Cino PF680BT працездатним у несприятливих умовах. Сканер оснащений потужним літій-іонним акумулятором, що дозволяє витримати більш ніж 40 000 сканувань. Це гарантує роботу протягом восьмигодинної робочої зміни без перерви. Заряджання акумулятора здійснюється за допомогою док-станції або micro USB кабелю.

Сканер штрих коду CINO PF680BT-BSS Black (9585) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сканер штрих коду CINO PF680BT-BSS Black (9585) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сканери штрих -коду купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сканери штрих -коду и купити Сканер штрих коду CINO PF680BT-BSS Black (9585) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сканер штрих коду CINO PF680BT-BSS Black (9585)

Тип Сканер штрих коду
Система читання
Додаткові характеристики Дальність сканування: до 480 мм Індикатори читання: звуковий сигнал, що настроюється, світловий індикатор Дальність дії: 100 м
Розміри 119 x 49 x 24 мм

* Технічні характеристики Сканер штрих коду CINO PF680BT-BSS Black (9585) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сканер штрих коду CINO PF680BT-BSS Black (9585)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CINO PF680BT-BSS Black (9585)

Код товару: 157343
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157077
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157623
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →