Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Черевики тактичні Mil-Tec Chimera High Coyote р.42

Код товару: 387945
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Mil-Tec
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Взуття для полювання/риболовлі Черевики тактичні Mil-Tec Chimera High Coyote р.42

Взуття оснащене напівпроникною мембраною Dintex, яка блокує проникнення води у взуття, забезпечуючи вільний вихід водяної пари зсередини взуття. Виготовлені із міцного нейлону, армованого поліуретаном. Всередині м'яка антибактеріальна устілка з ЕВА ефектом пам'яті форми. Захист шкарпетки та п'яти забезпечується формованою частиною гумової підошви з термополіуретану. Взуття оснащене системою швидкого шнурівки Speed ​​Lace.

Ціна: 7479 грн
шт

Опис товару Черевики тактичні Mil-Tec Chimera High Coyote р.42

Високі тактичні черевики з малою вагою, які розраховані на тривале носіння в умовах легкої місцевості. Вони ідеально підходять як взуття для силових структур або як універсальне міське та польове взуття. Взуття оснащене напівпроникною мембраною Dintex, яка блокує проникнення води у взуття, забезпечуючи вільний вихід водяної пари зсередини взуття. Вони виготовлені з міцного нейлону, армованого поліуретаном, який має гарні властивості, що дихають. Належний комфорт при носінні забезпечують язичок сильфонного типу та м'який наповнювач типу Strobel, що обертає стопу всередині взуття. Усередині м'яка антибактеріальна устілка з ЕВА з ефектом пам'яті формипоглинає удари під час ходьби. Правильно профільована нековзна підошва з протектором Wolf Teeth, що самоочищається, забезпечує дуже хороше зчеплення з різними типами поверхонь, а також стабільність і амортизацію на пересіченій місцевості. Захист шкарпетки та п'яти забезпечується формованою частиною гумової підошви з термополіуретану. Взуття оснащене системою швидкого шнурівки Speed ​​Lace. Усі шви проклеєні герметизуючою стрічкою.

Черевики тактичні Mil-Tec Chimera High Coyote р.42 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Черевики тактичні Mil-Tec Chimera High Coyote р.42 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Взуття для полювання/риболовлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Взуття для полювання/риболовлі и купити Черевики тактичні Mil-Tec Chimera High Coyote р.42 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Черевики тактичні Mil-Tec Chimera High Coyote р.42

Сезон Демісезон
Топ -матеріал Нейлон, поліуретан
Забарвлення Бежевий
Мембрана Є
Розмір 42

* Технічні характеристики Черевики тактичні Mil-Tec Chimera High Coyote р.42 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Черевики тактичні Mil-Tec Chimera High Coyote р.42

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Черевики тактичні Mil-Tec Chimera High Coyote р.42

Код товару: 352983
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 373049
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 373050
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →