Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Котел газовий Chaffoteaux PIGMA ULTRA 25 FF

Код товару: 147289
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Chaffoteaux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Газові котли Котел газовий Chaffoteaux PIGMA ULTRA 25 FF

Кількість контурів: Двоконтурний (опалення + ГВП)
Тип димоходу: Турбований
Теплова потужність: 25 кВт
Габарити (ВхШхГ): 77х40х31, 5 см
Вага: 31 кг
Колір білий
Тип камери згоряння: Закрита

Ціна: 28122 грн
шт

Опис товару Котел газовий Chaffoteaux PIGMA ULTRA 25 FF

Потужний двоконтурний газовий опалювальний котел для настінного монтажу. Має велику корисну теплову потужність 25,8 кВт, що дозволяє йому впевнено справлятися з опаленням і гарячим водопостачанням для окремого будинку або великою міською квартирою загальною площею до 205 м2. Обладнаний камерою згоряння закритого типу із забором вуличного повітря через коаксіальний димохід та системою примусового видалення димових газів. Таке конструктивне рішення дозволяє монтувати котел
Chaffoteaux PIGMA ULTRA 25 FF безпосередньо в житлових зонах. Оснащений довговічними та ефективними теплообмінниками з високоякісної нержавіючої сталі. Може працювати як з класичною опалювальноюсистемою, оснащеною настінними радіаторами, так і системами типу тепла підлога, для яких необхідна знижена температура теплоносія (від 30 до 45 °C). Обладнаний електронною мікропроцесорною системою керування та LCD-екраном, дозволяє підключати як простий виносний кімнатний термостат, так і просунуті програмовані тижні. Забезпечує високий ККД 93,7% та гідну продуктивність контуру гарячого водопостачання. Здатний давати 9,5 літрів води за хвилину за умови її підігріву на 35 °C. Має повний набір захисту по газу, температурі, тиску, а також систему, що запобігає замерзанню теплоносія.

Котел газовий Chaffoteaux PIGMA ULTRA 25 FF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Котел газовий Chaffoteaux PIGMA ULTRA 25 FF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Газові котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Газові котли и купити Котел газовий Chaffoteaux PIGMA ULTRA 25 FF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Котел газовий Chaffoteaux PIGMA ULTRA 25 FF

Кількість контурів двоконтурний
Теплова потужність 25 кВт
Тип димоходу турбований
Метод встановлення настінний
Тип традиційний газовий котел

* Технічні характеристики Котел газовий Chaffoteaux PIGMA ULTRA 25 FF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Котел газовий Chaffoteaux PIGMA ULTRA 25 FF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Chaffoteaux PIGMA ULTRA 25 FF

Код товару: 140413
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 142241
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 140410
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →