Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Chaffoteaux CHX 30

Код товару: 147326
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Chaffoteaux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Chaffoteaux CHX 30

Тип: накопичувальний; Джерело енергії: електромережа; Об'єм бака (л): 30; Живлення: 220 В (1 фаза); Потужність (Вт): 1500; Органи управління: спереду; Підключення труб: знизу; Габарити (см): 44.6x44.6x36;

Ціна: 4773 грн
шт

Опис товару Бойлер Chaffoteaux CHX 30

Електричний накопичувальний водонагрівач CHAFFOTEAUX CHX 30 EU об'ємом 30 л – вигідне рішення для невеликої родини. Він вертикально встановлюється під кухонним миттям, займає трохи місця і здатний забезпечити вас гарячою водою, яка постійно використовується на кухні. Механічне управління робить використання приладу дуже простим та зручним.

Бойлер CHAFFOTEAUX CHX 30 EU оснащений відкритим мокрим теном (нагрівальний елемент знаходиться у безпосередньому контакті з водою). Модель відрізняється потужністю 1500 Вт, витримує робочий тиск 8 бар і нагріває воду до температури 75˚С. Інтуїтивно зрозумілий регулятор температури розміщується на корпусі бойлера. Корпус водонагрівача зроблений із пластику,матеріал внутрішнього бака – сталь із емалевим покриттям. Підведення води – нижнє, гідравлічне підключення 1/2”.

Для безпечної роботи в бойлері передбачено захист від перегріву, захист від надлишкового тиску (запобіжний клапан), а також магнієвий анод, який захищає бак від корозії.

Бойлер Chaffoteaux CHX 30 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Chaffoteaux CHX 30 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Chaffoteaux CHX 30 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Chaffoteaux CHX 30

Тип водонагрівача Накопичувальний
Метод нагрівання Електричний
Нагріваючий елемент Спіраль
Об'єм танка 30 л
Функції Час нагріву 66 хв
Кількість нагрівальних елементів 1
Захист терморегулятор
захист від перегріву
Встановлення Вертикальне
Розміри (shhvhgg) 44.6x44.6x36 см
Вага 11 кг

* Технічні характеристики Бойлер Chaffoteaux CHX 30 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Chaffoteaux CHX 30

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Chaffoteaux CHX 30

Код товару: 29751
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 88652
На замовлення, 1-3 дні
Novatec NT-SP 80 5031 грн
Код товару: 321182
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →