Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Celestron ExploraScope 70 AZ (22101)

Код товару: 159521
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Celestron
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Celestron ExploraScope 70 AZ (22101)

Celestron ExploraScope 70AZ - класичний телескоп - рефрактор зі свіжим, новим зовнішнім виглядом та переробленим монтуванням для додаткової стійкості. Спроектований для новачків, ExploraScope 70AZ є ідеальним телескопом для спостереження за Місяцем, кільцями Сатурна, супутниками Юпітера, туманністю Оріона та багатьма іншими небесними об'єктами.

Ціна: 6794 грн
шт

Опис товару Телескоп Celestron ExploraScope 70 AZ (22101)

Рефрактор Celestron ExploraScope 70 AZ з ахроматичним об'єктивом ø 70 мм призначений для ентузіастів, які тільки починають освоювати інструменти дослідження зоряного неба. Через скромні габаритні розміри та невелику вагу цієї моделі транспортування телескопа до місця спостереження не викличе труднощів навіть у дитини. Оптичні характеристики приладу дозволяють у деталях розглянути поверхню Місяця, побачити диск Марса, серп та інші фази Венери, а також деякі слабкі об'єкти далекого космосу.

Параметр світлосили дорівнює 1:10, що говорить про універсальність цієї моделі. Телескоп відмінно підходить для візуальних астрономічних спостережень, а із призмою прямого зображення може такожвикористовуватись як потужна підзорна труба. Дозволене збільшення телескопа Celestron ExploraScope 70 AZ становить майже 100х, проникна здатність дозволяє спостерігати об'єкти яскравістю до 11-ї зіркової величини.

Фокусувальний вузол телескопа виготовлений із міцного пластику та має рейкову конструкцію. Прилад комплектується простим шукачем RedDot, всі оптичні елементи мають якісне багатошарове просвітлення.

У комплектацію входить просте і компактне азимутальне монтування, не призначене для астрофотографії, але цілком зручне для ведення об'єктів, що спостерігаються вручну. Вся конструкція встановлюється на високу двосекційну триногу з комплекту.

Телескоп Celestron ExploraScope 70 AZ (22101) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Celestron ExploraScope 70 AZ (22101) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Celestron ExploraScope 70 AZ (22101) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Celestron ExploraScope 70 AZ (22101)

Відстань фокусування, мм 700
Оптичний дизайн Рефрактори
Комп'ютерне керівництво Ні
Кріплення Азімутальна
додаткові характеристики Максимальне корисне збільшення 140x
Гранична зоряна величина 11.7 м
Шукач StarPointer (червона точка)

* Технічні характеристики Телескоп Celestron ExploraScope 70 AZ (22101) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Celestron ExploraScope 70 AZ (22101)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Celestron ExploraScope 70 AZ (22101)

Код товару: 283528
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158619
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →