Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза CarryOn Skyhopper (M) Cool Blue

Код товару: 167458
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: CarryOn
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза CarryOn Skyhopper (M) Cool Blue

об'єм-57 л, вага-3,6 кг, Cool Blue (синій), Polycarbonate/ABS, 67х39х25 см

Ціна: 5590 грн
шт

Опис товару Валіза CarryOn Skyhopper (M) Cool Blue

Преміальні валізи CarryOn серії Skyhopper виконані у класичному дизайні із застосуванням високоякісних матеріалів. Корпус валізи виконаний з високоміцного, комбінованого матеріалу - полікарбонату (PС) та ABS-пластику. Всі валізи серії Skyhopper обладнані унікальною та єдиною на даний момент системою пошуку та реєстрації знайдених та втрачених речей – Okoban.

 
Завдяки унікальному ідентифікаційному коду, який має валізу, Ви можете зареєструватися на сайті Okoban. Система Okoban - це перша та єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку та реєстрації знайдених та втрачених речей. Система Okoban розроблялася та підтримується спільно зМіжнародною Асоціацією Повітряного Транспорту, Міжнародним Товариством Авіаційних Телекомунікацій та TSA. Також система Okoban інтегрована в інформаційно-пошукову систему багажу авіапасажирів WorldTracer, що використовується більшістю авіакомпаній та аеропортів світу. Завдяки цій системі пошуку та реєстрації, шанси знайти втрачений багаж набагато вищі.
 
Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration або, скорочено, TSA) отримали абсолютне право з метою безпеки,доглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалася їм підозрілою. Агенти з безпеки на транспорті мають спеціальні TSA ключі, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими та неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.
 
Чемодан оснащений чотирма повноповоротними, спареними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360 °. Системою передбачено рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що у свою чергу сприяє плавному коченню та маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль. Колеса виготовлені звисокотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал має міцність порівнянну з пластиком, гнучкістю силікону, а також має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмінною особливістю коліс із TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи по нерівній поверхні. Завдяки стійкості до стирання матеріал коліс відрізняється тривалим терміном експлуатації.
 
Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності та комфорту користувача. Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення та має ремені для фіксації речей.та додаткові кишені.
 
Для запобігання небажаним подряпинам і потертостям у серії CarryOn Skyhopper застосовано метод текстурованого покриття поверхні корпусу валізи.
 
Особливості конструкції:
  • Наявність у валізі уннікального коду системи Okoban - це перша і єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку та реєстрації знайдених та втрачених речей.
  • Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360°, виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU).
  • Вбудований кодовий замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration).
  • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка зфіксатором на два положення.
  • Ручка з гелієвою вставкою у верхній та бічній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні.
  • Валіза розділена перегородкою на блискавці на два основні відділення, перегородка має сітчасту кишеню на блискавці.
  • Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи.
  • Внутрішня підкладка на блискавці.
  • Матеріал валізи підвищеної міцності до ударів до деформацій гарантує тривале використання та відмінний зовнішній вигляд.
Комплектація: Валіза
 
Виробник: CarryOn (Netherlands) 
 
Термін гарантії: 5 років

Валіза CarryOn Skyhopper (M) Cool Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза CarryOn Skyhopper (M) Cool Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза CarryOn Skyhopper (M) Cool Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза CarryOn Skyhopper (M) Cool Blue

Тип Валіза на колесиках
Огляд для дорослих
Матеріал Polycarbonate/ABS
Забарвлення синій
Об `єм 57 л
Розміри 67х39х25 см

* Технічні характеристики Валіза CarryOn Skyhopper (M) Cool Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза CarryOn Skyhopper (M) Cool Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CarryOn Skyhopper (M) Cool Blue

Код товару: 303117
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303164
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303170
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →